torstai 28. helmikuuta 2013

Torstain alevinkki

Pukkaa kiirettä ja ruuhkaa, ja paljon on posti kolahdellut viime päivinä.
Niistä myöhemmin, mutta pikku vinkki tälle päivälle.

Reiman verkkokaupasta
 saa tänään vielä alekoodilla 

025-RNKF-71R7-NRNZ

10% pois tilauksesta, 
sekä ilmaiset postikulut!

 Reimaltahan saa myös ostohyvitystä.
Alennuksen saa myös outlet ja alennetuista tuotteista.
Tilasin meille kevääksi pojalle välikausilenkkarit. Näissä on tosin vaaleanpunaista, mutta ei se haittaa.

Lumista torstaita!

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kevään, kesän ja syksyn kenkävalinnat

Olen tehnyt muutamia kenkähankintoja lapsille tälle vuodelle jo etukäteen. Niihin kun saa uppoamaan sievoisen summan, jos joutuu kaikille hankkimaan samaan aikaan kauden kengät.

Pojalle löysin Brandoksen otletista Adidaksen Cars lenkkarit. Näitä hän ei ole vielä nähnyt, koska sitten ei muita suostuisi pitämäänkään. Laatikostakin saa lopuksi askarreltua jotakin kivaa, tai siinä voi säilyttää vaikka aarteita.


Crocsin varastomyyjäisiin laitettiin sukulaiset asialle, ja pojalle löytyi kumpparit seuraavaa kokoa. Myös perus kesäläpsyttimet löytyi samasta paikasta, tummansiniset limellä yksityiskohdilla oli onnistunut valinta. (Puhelimessa kerrottuna en ollut siitä aivan varma..)


Tyttöselle on ensi syksyksi ja alkutalveksi vaaleanpunaiset Vikingin goretenskut, mutta ne ei ehkä kuitenkaan parhaat koulukengät ole. Lunta ja loskaa ajatellen, sekä muutamia koululaisten äitejä haastelleena, päädyin tällaisiin gorelenkkareiden ja Kuomien välimalliin. Budget sportin alesta ostin Merrelin gorepinnoitetut talvisaappaat, joissa on kunnolla tuettu jalkaosa, ne ovat kevyet ja ennen kaikkea helppo vetäistä jalkaan. Värikin on herkku, reuskea vaaleanpunainen. Toivottavasti osuin edes lähelle tarvetta.


Taas alkaa kenkätilanne olla kohdillaan ensi talveen asti. Ehkä se jalan kasvukin hidastuu jossain kohtaa, ettei joka kauteen tarvita uusia kenkiä. Niin ainakin toivon.

Iloista tiistaita!

perjantai 22. helmikuuta 2013

Takkirealismia

Eilen tein nopean kierroksen muutamassa vaatekaupassa, ja yritin tehdä havaintoja. Jesper ja Juniorissa kävin hipelöimässä yllättäen Reiman kevään uutuuksia, ja ainakin vaaleanpunaisia Fairie takkeja oli tullut valikoimiin. Takki oli myös livenä oikein kaunis, ja väri hennon vaaleanpunainen. Takin vuorikangas oli kaunista pikullista puuvillaa, joka jatkui myös huppun sisäpuolella. Malli oli keskipitkä, kangas tuntui riittävän vahvalta ja takki näytti kaikin puolin siltä miltä pitääkin.
Kuva on lainattu reimashop.fi.
 Samassa kaupassa oli tarjolla myös Racoonin kevään takkeja, ja en tiedä mitä on tapahtunut, mutta takeissa kangas on taas sitä toissa keväistä ohutta tuulipukukangasta. En tiedä onko se ollut yleisesti tiedossa, mutta minulle se oli yllätys. Ihan koristeena menevät ne takit, ei niitä kyllä käyttöön ole suunniteltu.
  
Kuva on lainattu metkula.fi.


Kaupat tuntuu pursuavan ihania värejä ja kesävaatetta. Nyt ehtii vielä pari kertaa purkaa ja kasailla setit kokoon ennen kevään tuloa!

Ja perjantain kunniaksi vielä jokunen vinkki:

Hennesillä (ja Kappiksessa) on farkkukampanja, lasten farkut -5€.
Heppo.fi kaikki kengät -20%.
Crocsilla on Crazy days, alennuskoodilla CROCS10 saa vielä 10% alennusta.

Luistavaa viikonloppua!

torstai 21. helmikuuta 2013

Kevään toiset takit by Reima +alekoodi

Odotukseni vihdoin päättyi, kun Reimalle oli saapunut myös minun odottamat takit valikoimiin. Isompi neiti halusi valkoisen takin, ja Hilma takki olikin toiveiden täyttymys. Pidemmän mallinen takki sopii tarvittaessa varmasti myös siistimpään menoon.
Pienelle neidille valitsin suloisen Fairie takin, jossa on kaunis hiippahuppu. Takki on vähän lyhyempi malli, mutta ehkä pienemmällerymyneidille sopivampi.
Molempia takkeja saa kokoon 140cm asti, ja jos tuota alimmaista olisi saanut valkoisena, olisi se ollut toiveiden täyttymys. 
Koodilla 

025-RNKF-71R7-NRNZ

saa 10% alennuksen

Reiman nettikaupasta saa myös lisäksi ostohyvitystä
Suosiitelijalinkistä rekisteröitymällä saa lisäksi 5€ alkusaldon tilille!

Nyt vain odottelen postia, paketti on jo matkalla!

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lapset testaa

Pääsin Buzzaamaan lapsille ja lapsenmielisille (eli itselleni) Möllerin uutta pikkukalat-tuotetta. Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.


Pikkukalojen muoto värikkään kalamainen ja ne maistuvat raikkaan hedelmäiselle. Möller Omega-3 Pikkukalat -tuotteesta saa sekä omega-3-rasvahappoja että D-vitamiinia.Kaloja syödään kaksi päivässä, ja pakkaus sisältää 45 kappaletta. Nyt vain odotellaan kaloja saapuvaksi, jotta päästään tositoimiin.
 Möller täyttää tänä vuonna 85 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi on käynnissä suuri kilpailu, jossa joka toinen viikko arvotaan 24 tuumainen vintage-kuosinen Jopo-pyörä. Voit osallistua kilpailuun Möllerin omalla kilpailusivulla.

tiistai 19. helmikuuta 2013

Alevinkki

Kaikki mitä olen -blogista löysin alennuskoodin Brandokselle, yli 70€ ostoksesta 20€ alennusta koodilla HAHY7Y. Brandokselta saa myös ostohyvitystä 3,50% ostoksesta, joten sitä käyttäessä alennus on vielä parempi. Linkistä päsee rekisteröitymään, ja saa tililleen viiden euron alkusaldon.

Tilasin Vagabondin nahkatennarit itselleni, olin niitä jo parissa kaupassa sovitellut, mutta koko 42 ei ole toistaiseksi tullut vastaan missään. Nyt sain oikeankokoiset tossut kevääksi.

Luistavaa tiistaita!

maanantai 18. helmikuuta 2013

Kevään eka takki ja alekoodi

Sillä välin, kun odottelen Reiman kevään takkien tulevan myyntiin, on hyvä tuhlata rahat muihin takkeihin. Lindexillä ihailin viikonloppuna tätä vaaleanpunaista parkatakkia. Hieman kumimainen pinta ei ainakaan heti ime kaikkea likaa itseensä, ja malli oli mielestäni kaikin puolin onnistunut.




Kotona vielä mietin takin hankintaa, mutta kun löysin alennuskoodin Lindexin nettikauppaan, jolla saa 30% kalleimmasta tuotteesta, päätin tilata takin. Isompi neiti on kesvanut auttamattomasti yli suurimmasta lasten koosta, mikä on iso harmi.  Hänkin olisi varmasti takista pitänyt.

Koodilla 
 FIE13061
saa Lindexin webshopista 
30% alennusta
yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.


Meillä alkoi talviloma, nyt lähdemme hiihtämään!

Rentoa maanantaita!


tiistai 12. helmikuuta 2013

Valmistautumista aurinkoon

Tänään Zulilyllä kamppiksessa lasten aurinkolaseja, merkkeinä muiden muassa Julbo ja Tartine et Chocolat. Linkistä pääsee rekisteröitymään (suosittelijalinkki), jotta näkee kampanjat.

Sunglasses shopissa on myös lasten aurinkolaseja tarjouksessa, ja alennushinnoista saa vielä 20% pois koodilla ALENNUS20. Pikkuneidin hajonneiden arskojen tilalle tilasin Ceben vaaleanpunaiset Cricketit, hintaa jäi pari kymppiä ja toimitus on tuolta ilmainen.
Ja sitten enää puuttuu se aurinko.

Luistavaa laskiaistiistaita!

maanantai 11. helmikuuta 2013

H&M -50%

Hennesin nettikaupassa on erä kevään juttuja puoleen hintaan. Farkkuja tytöille, pojalle kevättakki ja pikkuneidille paitismekko klikkautui ostoskoriin. Itselleni ostin sovitukseen pinkit balleriinat.
Sininen, tuo entinen inhokkiväri, on nyt tainnut tulla jäädäkseen.

Hauskaa maanantaita!

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Gappista keikkaa

Meillä sunnuntai päättyi isomman neidin vatsatautiin, joka on huonoin lopetus kivalle viikonlopulle. Toivottavasti tauti ei kierrä taas koko porukkaa, ensi viikonloppuna kun olisi ohjelmaa, missä olisi pakko olla paikalla. Illalla ennen hampaidenpesukatastrofia, neiti oli vielä ihan kunnossa, ja valitsi Gapilta itselleen muutaman vaatteen.


Niistä lisää myöhemmin kun saapuvat, mutta tänään vielä saa 30% tilauksesta, postikulut 4 puntaa ja toimitus yleensä nopeaa.

 Värikkäät farkut on alennettu, ja vielä alehinnastakin sai alennuksen. Uutiskirjeen tilaaja saa 15% alennuskoodin, jonka voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.

Mukavaa sunnuntai iltaa!

perjantai 8. helmikuuta 2013

Perjantain piristys

Cocosasta saa taas Hilfigerin vaatetta lapsille, mutta jostain syystä pienten tyttöjen koot on jääneet pois kokonaan (tai myyty loppuun). Isommille tytöille ja pojillekin sen sijaan löytyy kivaa vaatetta.


Tuleva koululainen valitsi itselleen paitamekon ja chinot syksyksi. Noita pinkkejä/vaaleanpunaisia chinoja hän onkin jo toivonut pidemmän aikaa, toivottavasti ne ovat mieluiset.

Tästä on hyvä siirtyä viikonlopun viettoon.

Rentoa viikonloppua!

torstai 7. helmikuuta 2013

H&M kesää *pojat*

Pojalle on lähiaikoina vähemmän taas tullut hankittua mitään. Ostan yleensä aina, jos vain jotain kivaa pojalle sattuu löytymään. Useimmiten kuitenkaan ei löydy mitään. Muutaman jutun tilasin pojalle kesään, varmoja jo viime syksynä hankittuja juttuja on farkkushortsit, Crocsin tennarit, sekä eriväriset pikeet.

Poikanen rakastaa farkkuja, ja kaikenlaiset puuvilla- ja pellavahousut saa yleensä jäädä kaappiin. Välillä hän kuitenkin valitsee jotain värikästä, ja silloin väri on yleensä punainen. Valitsin punaiset housut isommassa koossa, edelliset kun on lahkeista jääneet lyhyeksi.


Turkoosi huppari näyttää ainakin kuvassa kivan raikkaalta ja kesäiseltä. Tulee mieleen turkoosi meri ja kesäloma. Vaihtoehtona oli myös punainen, mutta Nova Starin punainen huppari pojalta jo löytyy. Valkoiset shortsit menevät tarvittaessa myös juhlissa, jos sellaisia on tulossa.


 Paitapusero kesätorille, sekä pakko tilata testiin slim farkut resorivyötäröllä. Tämä on kyllä meidän poikaselle ihan huippu keksintö, jos vain pysyvät jalassa.

Teepaitoja pojalle lähden kalastelemaan Nextiltä. H&M:n lähes kaikissa paidoissa on tällä hetkellä ainakin muovinen painatus, joita pyrin välttelemään. Harmi sikäli, että heillä tuntuu olevan menossa kunnon Disney kampanja, ja muiden supersankareiden muassa kaikki uudet prinsessat on paidoissa edustettuina.

Rentoa torstaita!

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hennesiltä kesään *tytöt*

Jotakin on aina pakko H&M:n kesämallistosta tilata, ja totoskoriin tulikin klikattua muutama perusjuttu kesäpukeutumiseen.

Meillä suositaan mekkoja, nykyään tosin tytöt suostuvat muutakin päällensä laittamaan. Oli kuitenkin pitkä aika, kun neiti eskarilainen ei housuja pitänyt. Palatakseni aiheeseen, tilasin siis tytöille kesämekot. Samanlaiset tietenkin, vaikka samistelun alkuinnostus on kyllä jo vähän laantunut. Eikä vähiten siksi, että kaiken ostaminen tuplana maksaa tuplasti enemmän.


Kävin tätä mekkoa katsastamassa kauppareissulla, ja mielestäni sopii tarvittaessa myös juhlavanpaan menoon. Lisäksi mekossa on kunnon vanhanaikaiset yksittäis senttikoot, tuplakoot on hankalat ja tuntuu että ne ovat aina väärän kokoiset.


Pari perusteepaitaa perusmenoon. Olisin ensin halunnut tarkastaa nämä livenä, väristä kun ei ota selvää kuvasta. Vaaleanpunaiset sydänpolvihousut on kyllä tosi kauniit, harmi kun värilliset sydänpolvifarkut on ilmeisesti poistuneet valikoimista.


Vielä haalarit molemmille tytöille. Hellettähän on tilattu kesään ja odotettavissa, eikös juu. Isompi neiti on ihastunut erilaisiin haalareihin, ja valitsi tilaukseen itselleen nämä.




 Paitamekko ja farkkutakit jäivät vielä tilaamatta, niitä pitäisi päästä sovittamaan paikan päälle. Ongelman muodostaa se, että pikkuneiti ei sovita mitään ja toiseksi kaksi lähintä H&M:n liikettä ei myy ollenkaan LOGG mallistoa. Ehkä helpointa olisi tilata vaatteet sovitukseen kotiin. Isommalle neidille vielä rantakelejä varten flipflopit, olisin nuo voinut itellenikin ottaa.

Kesän sandaalit ja tennarit ja muut on hankittu jo aiemmin, joten ne jätin nyt pois tilauksesta vaikka kaikkea ihanaa olisikin ollut tarjolla. Nyt vain odottelen pakettia, jonka arvioitu toimitus on 3.3. Onneksi näillä ei ole kiire.

Ja koodilla 0296 saa 10% alennusta 17.2. asti.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Rahaa shoppailemalla

Joko sinä saat ostohyvitystä? Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen ns. Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa.

Mukana olevia nettikauppoja on todella paljon. Mm. Crocsilta, Zalandolta ja Reimalta saa ostohyvitystä.

Liittymällä tästä saat 5 euroa alkusaldoa palveluun!


maanantai 4. helmikuuta 2013

Vihdoin rinteeseen

Viikonlopun aikana mekin painelimme vihdoin rinteeseen, ja sunnuntaina aurinkokin pääsi paikalle. Aurinkolasit tosin jäi kotiin, mutta keväinen aurinko ei kauaa ehtinyt häiritä. Päivä oli rento ja mukava, lisää näitä kiitos!


Perille päästyämme huomasimme, että ilmainen naruhissi olikin muuttunut maksulliseksi, ja vain lapsilla oli mukana varusteet laskemiseen. Koska lapsia ei kahdestaan voi mihinkään hissiin päästää, päädyttiin veivaamaan pienellä mattohissillä vähän tuntumaa laskemiseen.


Suurimmat ongelmat olikin hissillä nousemisessa, uudet sukset ja liukas keli olivat huono yhdistelmä ylämäessä. Lapset onneksi keksivät tekniikat myös ylösnousuun. Alaslasku oli kyllä niin hyvin hallussa, että muutaman laskun jälkeen olisi pitänyt päästä isompaan rinteeseen.


Isommalla neidillä oli testissä viime keväänä hankittu Ver de Terren takki, sekä Ellokselta tilautut Áhkka housut. Molemmat lunastivat lupauksensa laadukkaista ulkoiluvarusteista. Poikasella Ticketin takki, tässäkin kunnon lumilukot ja hyvät hihan kiristykset. Sopii hyvin lasketteluun. Piti olla vasta ensi talveen, mutta kokosekoilun johdosta toimii jo nyt. Toivottavasti myös ensi talvena.



Se on taas maanantai, mukavaa viikkoa!