torstai 30. huhtikuuta 2015

No onkos tullut kesä..

Nyt talven keskelle! Tänä aamuna moni varmasti heräsi uuteen talveen. Niin masentavaa kuin se onkin, uskon, että kesä vielä saavuttaa meidätkin. Ja kun se tulee, aion olla valmiina.

Lindexin Holly & Whyte mallisto on kesäinen pakkomielteeni, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Kävin etsimässä viimekeväisen tilaukseni (löytyy linkistä), ja pitkälti samalla ajatuksella mennään. Raitoja, korallia, raitoja, sinistä ja valkoista ja raitoja. Niistä on mukava ja rento kesä tehty.


Puuttumaan jäi vielä shortsit, joiden kauppaan tuloa vielä joutuu odottelemaan. Sitä ennen ehdin hyvin tsekkaamaan vanhojen shortsien tilanteen. 

Niin, ja Lindexiltä saa vielä tämän päivän ajan 
10€ alen yli 40€ ostoksista. 
Koodilla FRN1518

Tänään on suuri päivä, ystäviä tulee vappuilemaan meille, skumpat on kylmässä ja pääsen ensimmäistä kertaa saunaan jalkaoperaation jälkeen. Voi olla, että jään sinne koko illaksi.  

Huippua vappua!

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vaaleat asusteet

Kesää kohti mentäessä alkaa asusteet ja vaatteet vaalenemaan auringon kanssa. Pakkailin viikonloppuna paksuimmat villavaatteet ja mustimmat vaatteet säilytykseen, ja kaivelin kesäisempiä ja vaaleampia vaatteita esille.

Lompakkoni on Marc´o Polon mallistosta. Lompakon pitää olla iso, ei sillä että siellä rahaa olisi, mutta kaikki kortit, muistilappuset, kuitit ja muut tarpeelliset tavarat pitää kulkea mukana ja lompakon pitää mennä kiinni. Chloé:n pikkulompakko on pikkulaukkujen kanssa ehdoton suosikki. Tässä on vain sellainen ongelma, että pikkutaskun pitää kiinni magneetti, jota ei suositella pankkikorttiin yhdistettäväksi. Kukkalompakko on kolikkopussina kesäiselle jätskiretkelle, se on hankinta Disney Storesta muutamia vuosia sitten.


Ainoa vaalea laukkuni on italialainen Tuscany Leather wannabe Bayswater. Myönnän, tätä en ole käyttänyt kertaakaan. Ja väri on se suurin ongelma, vaikka kokonsakin puolesta tämä on ehkä vähän sellainen työlaukku enemmäkin. Väri on aika vaalea ja arka, ja olen tosi huoleton laukun käyttäjä. Ehkä tänä kesänä on aika?


Vaaleiden asusteiden kanssa tarvitaan tietysti vaaleat kengät, jotka löysin kaapin perältä kun kaivelin kirppiskamoja kasaan. Nämä todella hailakan vaaleanpunaiset avokkaat olen hankkinut yhden kenkäkaupan alennusmyynnistä muutama vuosi sitten. Olen käyttänyt näitä ihan pari kertaa, ja vain siksi, etten ole keksinyt minkä kanssa näitä käyttäisin. Kunnes tajusin, että farkkujen tietysti.


Koska jalkaoperaatin jälkeinen saikkuni jatkuu vielä tämän viikon, tyydyn vain haaveilemaan kesästä ja farkuista ja vaaleista asusteista. Ehkä ensiviikolla pystyn jo vetämään farkut jalkaan.

Huippua maanantaita!

torstai 23. huhtikuuta 2015

The Perfect Pair

Pitkä etsintä on tullut nyt päätökseen, ja täydellinen pari nuden värisiä avokkaita on löytynyt. Tyylilleni uskollisena siihen vaadittiin muutama kiemura ja pari tuskaista hetkeä, mutta jääpähän taas jotain kerrottavaa tuleviin juhliin, minne ne pääsevät.


Muutama viikko sitten vietimme viikonloppua reissun päällä, ja poikkesimme matkalla Ideaparkissa. Aleksissa sattui olemaan alennuspäivät ja ihan vain ohi kävellessä ikkunan viereen oli kasattu muutamat Clarksin nudet avokkaat. Kokoja oli kolme jäljellä ja nopeasti sovittaessa isoin koko oli hieman tiukka. En ehtinyt pidemmäksi aikaa jäädä sovittelemaan, joten otin kengät matkaan ja siirsin sovittelun kotiin.



Kotona todellisuus iski. Uudet ihanat kengät oli juuri sen verran pienet, että koko iltaa niillä ei tanssittaisi. Ei vaikka pitäisin koko aamupäivän jalat ylhäällä. Ja vaikka jättäisin sukat pois. Soitin lähimpään Aleksiin ja kyselin isompaa kokoa. Ei ole missään, tätä kenkää on tullut vain minulla olevaan kokoon asti.



Sitten sain huippuidean. Mies oli lähdössä työreissuun viime viikonlopuksi Lontooseen, ja siellähän Clarksin liikkeitä on joka kulmassa. Clarksin kotisivuilla oli näppärä tilaa ja nouda liikkeestä palvelu, joten katsoin hotellia lähimmän liikkeen, ja tilasin oman kokoni sinne. Mies kiltisti haki kengät liikkeestä, ja saapui kenkäkassi kädessä kotiin. Täydellistä!

Kävin viime viikolla "pienessä" jalkaoperaatiossa, ja sairasloman ajan seuraavat kaksi viikkoa joudun tyytymään vain kenkien katseluun.

Meillä on tänään taas asunnon näyttö, joten nyt on pakko aloittaa siivoaminen. Onneksi huomenna alkaa jo viikonloppu!

Mukavaa torstaita!

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Iltayön ostokset

Eilen illalla muut olivat menneet jo nukkumaan, kun surffailin vielä hetken netissä. Yleensä yksin illalla netin äärelle jääminen ei ole hyvä idea, niin kuin ei tälläkään kertaa.

Aluksi fiilistelin tulevaa Lontoon matkaa, ja siihen asti kaikki meni vielä mallikkaasti. Sitten keksin, että minulta puuttuu Lontoon keväisen viileisiin iltoihin ja Suomen viileään kesään sopiva pitkä neuletakki. Sellainen on oikeasti mielestäni aiemmin näyttänyt tosi hölmöltä, mutta mitä enemmän sitä mietin, sitä tarpeellisemmaksi se tuli. Neuletakkia etsiessä meni sitten tovi jos toinenkin. Googlesta löytyi aivan ihania takkeja, kuten tämä Filippa K:n ihanuus.


Mutta oikeasti lompakon ohuus vaikutti tähänkin hankintaan aika isosti. Sanoin heihei Filipan takille ja jatkoin matkaa. Zalandosta löytyi pari varteenotettavaa vaihtoehtoa, ja päädyin lopulta Vilan mustaan perustakkiin, sekä bonuksena tilasin vielä mustaharmaan Even&Odd neuletakin.



Kumpa edes toinen näistä on sitä mitä etsin.
 Mukavaa tiistaita!

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Maximekot

En jaksa ihmetellä, kuinka aiemman koko elämäni aikainen inhokkiväri tumma sininen, on tullut elämääni. Ja millä innolla. Niin kovaa, että lapsetkin hyväksyvät sen värinä muiden joukossa. Ja jopa pitävät siitä.

H&M:ltä on tänä keväänä löytynyt monta ihanaa maximekkoa isosiskolle. Harmi, kun pienempien tyttöjen puolelta ei toistaiseksi ainakaan ole maxia saanut missään värissä. Omastakin kaapista löytyy muutama kesäinen maxi, ja milläpä muulla kuin sinisillä raidoilla.



Oikeanpuoleinen sifonkiunelma on löytö viikonlopun kauppareissulta. Unelma kesämekko on niin isosiskon näköinen, Tämä laitetaan tosin hetkeksi odottelemaan kaappiin, ja annan sen neidille parin viikon päästä synttärilahjaksi.



Ihanan kesäistä maanantaita!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevääseen luottovaatteilla ja asusteilla

Vaikka eilen satoi edelleen lunta, olen kääntänyt sivun jo kohti kevättä. Ja lämpöä.
Varasin pari päivää sitten itselleni matkan Lontooseen loppukeväästä, ja en malttaisi odottaa. En ole ikinä matkustanut yksin minnekään. ja mahdollisuuden tullessa ei tarvinnut kahdesti miettiä lähteäkö.

Kevään uusimmat ja toivottavasti käytetyimmät asut ovat lähes kaikki Kappahlista. Pisteet nettikaupalle, myös palautus ja vaihto ovat sujuneet mallikkaasti.


Kaikki alkoi joggerjeanseista, jotka tilasin jo hetki sitten. Ne ovat kyllä olleet kovassa käytössä, ehkä jopa  vähän liiankin mukava ja joustava malli. 

Niiden jälkeen tuli pakkosaadarevitytfarkut tilanne, joka ratkesi yllättäen taas Kappahlissa. Farkkujen revityistä kohdista ei näy iho, mikä oli minulle edellytys numero yksi. Onkohan tällaisissa kulutusfarkuissa joku (ylä)ikäraja?


Ja lopulta täydellinen valkoinen rento kauluspaitakin löytyi samasta kaupasta. Ja kiitos vielä Kappiksen kantispäiville ja alekoodeille, kukkaroon jäi vielä rahaa yhteen laukkuun. 



Hilfigerillä oli jo syksyllä myynnissä tämä sininen ihanuus, jonka näin heti käsipuolessani kesällä. Hinta oli vain järkyttävät pari sataa, joka ei missään nimessä mahtunut muovilaukkubudjettiini. Keväällä sain kuin sainkin omani vielä reilusti alle puolella hinnalla, ja nyt se odottelee kiltisti kaapissa ilmojen lämpiämistä.

Ray-Banit ovat pari vuotta sitten hankitut luottolasit, joista en enää luovu. Päivääkään ei kaduta, että panostin kerran kunnon aurinkolaseihin. Kun se aurinko nyt vielä joku päivä paistaisi.

Näillä siis kevättä ja kesää kohti!

Rentoa sunnuntaita!

perjantai 3. huhtikuuta 2015

torstai 2. huhtikuuta 2015

Keväiset korkkarit

Jo ennen joulua se alkoi, ja pahenee vain kevättä kohti. Kevääseen on pakko saada nudet avokkaat. Talvella tarjontaa oli todella niukasti ja päätin siirtää hankintaa keväämmälle. Nyt tarjontaa on vaika paljon, mutta täydellisiä ei silti vieläkään ole tullut vastaan.

Vaikka tällä viikolla olisi ollut aikaa käydä sovittelemassa kenkiä, kävi niin hauskasti, että sunnuntai-illan lenkillä sain niin isot rakot jalkoihini, että joudun kulkemaan reinoilla vieläkin. Kuinka vanhat lenkkarit voi alkaa hiertämään yhtäkkiä? Nyt kuitenkin kenkien sovittelu jäi siis toiselle vapaaviikolle, ja voin vain haaveilla uusista avokkaista.

Suurin ongelma on korko, monissa kengissä korko on yli 8cm, ja ihan käytännön syistä ne jää pois laskuista. Niin korkeilla koroilla en vain pysty elämään. Toiseksi materiaali, nahkaa vai muovia? Pihistä vai panosta?





 Ylävasemmalta Gabor by Zalando, H&M Kitten Heels,Michael Kors by Zalando, Zara.

On kyllä vaikea vertailla näitä näkemättä ja kokeilematta.

Arkisen viikon viimeinen päivä, mukavaa torstaita!


keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Samistellaanko?

Meillä tytöt tykkää usein pitää samanlaisia vaatteita samaan aikaan. Tai siis mitä isompi edellä, sitä pienempi sitten perässä. H&M:lla on nyt tarjolla ihania samisteluvaatteita lasten lisäksi myös äidille, Logg Me&Youmallistosta.


Samistella voi niin mekoilla, paidoilla kuin asusteillakin.  Minä ihastuin noihin housuihin! Sopisi meille kaikille, laitoin harkintalistalle.

Kevättä ja kesää odotellessa,
mukavaa keskiviikkoa!