sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ulos kaapista

Lähestyvä kevät saa aikaan minussa käsittämättömän siivousbuumin. Kun kuusi lentää ulos, alkaa meillä kaappien tuuletus. Välillä se saattaa aiheuttaa pientä kiistaa muissa perheenjäsenissä, varsinkin jos kaappien sisältöä muutetaan noin kolmetoista kertaa viikon sisällä.

Olen jo muutaman päivän tyhjennellyt lasten vaatekaappeja pieneistä vaatteista, sekä käynyt läpi lasten kesävaatteet. Kolme ikean sinistä säkkiä lojuu makuuhuoneen lattialla täynnä pieniä vaatteita, odottaen pääsyä kirppispöydälle ja uuteen kotiin. Pieniä hameita, paitoja ja housuja on paljon, ulkovaatteisiin asti en ole vielä edes päässyt. Tulisipa vielä joku joka silittäisi, hinnoittelisi ja veisi ne kirppispöydälle.


Kuva lainattu google:n kuvahausta.

Tänään ajelin kirppikselle aikeissani varata pöytä, mutta unohduinkin ostoksille niin etten enää kerennyt sitä varaamaan. Sen lisäksi ostoksiin meni muutama kymppi rahaa. Kaikenkaikkiaan kannattava reissu siis.

Koska pienien vaatteiden inventointi aiheuttaa hetkellistä ylimääräistä tilaa vaatekaapissa, voi sen mukavasti täyttää tulevan kesän kesävaatteilla. Hennesille oli pakko tehdä pieni tilaus tytöille, pojalle ei sieltä taaskaan löytynyt kuin yksi perus trikoopaita, ja sekin tyttöjen puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti