perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kesän ehdottomat

Kesän ehdottomia vaatekappaleita on hupparit, canvashousut ja puuvillaneuleet ja -takit. Varsinkin vielä näin kevätkesällä aamuisin ja iltaisin on vielä viileää, hupparit on tosi kivat. Nopea ja helppo vetäistä päälle, eikä pyöräilykypärää tarvitse irroittaa päästä. Huppareista parhaimmat ovat tulleet jäädäkseen, ja näitä hankitaan lisää aina edellisen jäädessä pieneksi.


Meillä luotetaan näihin, Nova Star ja Shampoodle.

Hiekkaa ja multaa kulkeutuu sisälle niin paljon, että aivan ehdottomat ulkoiluhousut kesällä ovat canvashousut. Ohuet, ja suojaavat housut ja bonuksena pinta johon hiekka ei tartu. Housut kestävät myös uskomattoman monta kaatumista, pesua ja käyttäjää.

Collegehousuja ei meillä ulkona käytetä, niistä harvemmin yhdetkään tulee sisälle ehjänä. Varsinkin pyörällä kaatuilu tuhoaa sekä legginsit että colleget aika totaalisesti.

Tälle kesälle tilasin pojalle tilasin punaisen Nova Starin hupparin ja beiget canvashousut. Coolcats.eu:sta sai aletuotteista ja jopa postikuluista -20% joten setille jäi hintaa postikuluineen hupparin normaalin hinnan verran. Palvelu oli ystävällistä ja paketti oli viikossa perillä. Näillä ilmoilla ei hupparia paljon tarvita, mutta ehkäpä sekin aika vielä koittaa.

Kuvat: www.klkids.se, shampoodle.se, villervalla.se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti