perjantai 13. huhtikuuta 2012

Välikautta pojalle

Poitsun välikausi alkaa olemaan kasassa, ja näyttää yllättävän siniseltä.
Väri on ollut minulle vieras jo aikojen alusta, mutta jostain syystä se näyttää nyt kivalta. Poitsu täyttää juhannuksena neljä vuotta, ja vaatteet ovat kokoa 110/116cm.

Ticketin tummansininen tähdellinen välikausihaalari on viime kevään alesta hankittu. Koko on 110, ja täysin sopiva. Hullujen päivien plain rain setti on saman kokoinen kuin haalari.


Omenanvihreä-/valkopallollinen Polarn o. Pyretin windfleece on kokoa 116cm. Ei mitään kovin reilua kokoa, ja ei varmastikaan enää syksyllä mahdu. Windfleecetakkia käytetään myös kuoritakin alla keväällä, joten on ihan hyvä että koko on sopiva.  Myöskin Mini a Turen sininen anorakki on kokoa 116cm, ja juuri sopiva.

Kauppatakkina Villervallan turkoositähdellinen takki, viime keväältä tämäkin. Koko on 116cm ja aika naftia mitoitusta. Toivottavasti menisi syksylläkin, saa nähdä.

Pipojakin on kertynyt vino pino, ja iloisen keltaiset kumpparit ovat Bundgaardit. Hanskat Jonathanilta ja Lassielta.

Kaunista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kivalta näytytää teidän kevät!
  Teillä taitaa ollakin pitkä poika siellä, meidän Pikuveli täytti just 4 ja POPin sama windfleece on kokoa 104 ja vielä vähän reilu. Neuvolassa mitattiin 103cm ja on selkeästi pisin vielä meidän kolmikosta tuon ikäisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Poitsu on tosiaan aika pitkä, pitää aina välillä itsellekin muistutella että on vasta kolme vuotta.

   Kolmevuotisneuvolassa, joka tosin oli kaksi kuukautta myöhässä, hän oli 107cm pitkä. Tasan 10cm pidempi, kuin isosisko saman ikäisenä. Tiedä sitten kuinka pitkä hänestä tulee.

   Poista
 2. Kivoja juttuja :) Popin windfleecet on kyllä ihan huippuja! Millillä on kaksi, mutta ei yhtään likaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onneksi olen haalinut jemmaan jo kaikille isommat, tämän kevään värit eivät oikein sytyttäneet.

   Poista