maanantai 20. elokuuta 2012

Harjaa, lankaa, tikuta

Jep, nyt on kyse hampaista.

Meillä harjataan hampaat joka aamu ja ilta sähköhammasharjalla. Lapsilla on oma Mikki Hiiri harja, joka soittaa sävelmää kun harjausaika on täynnä. Aikuisilla on perinteisempi versio samasta harjasta. Olen käyttänyt sähköhammasharjaa jo vuosia, lapset saivat harjan lahjaksi viime jouluna.
 
Buzzadorin kautta sain mahdollisuuden testata uutta Oral b TriZone 500 sähköhammasharjaa. Mallissa uutta on harjan muoto, jolla voi harjata aivan kuten tavallisella käsikäyttöisellä hammasharjalla. TriZonen pitäisi tuoda Oral-B-sähköhammasharjan suorituskyky ja poistaa jopa 100 % enemmän plakkia käsikäyttöiseen harjaan verrattuna.Odotukseni oli korkealla, sillä olen käyttänyt samaa  harjamallia jo vuosia. Tosin olen ollut myös tyytyväinen puhdistustehoon, joten vaihdon tarvetta ei ole ollut. Jo heti paketin avattuani tajusin, että itse kone on täysin sama kuin meillä jo olemassaoleva varsi. Eihän me toista vartta tarvita, kun pistokkeitakin on vessassa vain yksi.

Parin viikon testauksessa olen kyllä ollut todella pettynyt harjaan. Hampaat tuntuvat kahden minutin harjauskerran jälkeen tarvitsevan vielä pesua omalla vanhanmallisella harjalla, tai vaikka ihan manuaalisesti. Paketista tuli käyttöön ainoastaan harjaspäät, joita olemme nyt käyttäneet mieheni kanssa, muu jäi käyttämättä. Yritän käyttää harjaa kokonaiset kolme kuukautta, jotta saisin täyden tehon irti luvatuista tuloksista.

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista. Voit liittyä Buzzadoriksi sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä.

Mukavaa maanantaita ja viikon alkua!


Kuva on lainattu: verkkokauppa.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti