sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukuun tokan vinkit

Viikonloppu on ollut vauhdikas. Se koostui ystävistä, hyvästä ruoasta, viinistä, herkuista, ulkoilusta ja kirppiskierroksesta. Ei sitä viikonloppuna muuta tarvitsekaan.

Viikonloppuna saatiin myös hieman lunta ja paljon pakkasta. Molemmat uusia juttuja tälle talvelle. Testiin on päässeet sekä pojan, että eskarilaisen Arauto rapin hopeiset talvinilkkurit, kuin myös koko jengin toppavaatteet. Kaikki ovat toistaiseksi toimineet niin kuin pitääkin.

Pikkuneidille ei sitten löytynytkään kaapista mitään pakkaskenkiä, ja nyt olemmekin niitä vailla. Crocsilla olisi vielä hyvä alennus, kaikista malleista -20% ja vielä koodilla TM20 saa vielä toiset 20% lisää pois tilauksesta. Mutta ne ei kuitenkaan taida olla mitään pakkaskenkiä. Tai ehkä kuitenkin odottelen niitä joulun jälkeisiä aleja, vaikka säätiedotus lupailikin koko viikoksi pakkasia.


Jos lahjat ovat vielä hankkimatta, Gapilta saisi nyt edullisia pehmeitä paketteja, siellä kaikki tuotteet -30% vielä tänään. Ja Br-leluillakin on ilmainen toimitus vielä tämän illan. Minä alan pakkailemaan ensimmäistä erää lahjoista glögilasin kera.

Rentoa sunnuntai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti