maanantai 5. elokuuta 2013

Getting ready for school

Tulevan koululaisen ensimmäinen päivä ekaluokkalaisena on kokonaisen viikon päässä. En tiedä kumpaa jännittää enemmän, minua vai tyttöä, mutta hurjalta tuntuu olla koululaisen äiti. Eniten koulussa taitaa kuitenkin jännittää matkat. Meillä mennään kouluun bussilla, johon pitää ehtiä, että saa kyydin.


 Vaatehankintoja koululaiselle on tehty pitkin kesää. Hupparit on uskoakseni helpot ja mukavat ottaa pois ja laittaa takaisin, sään mukaan. Keltaisen Gapin hupparin tilasin Gapin loppualesta, hinta kaikkien alennusten jälkeen jäi alle kymppi. Vaaleanpunainen Nova Starin huppari on meillä syksyn luottovaate, Sisukkaan alesta.


 Housuosastolla onkin ollut aika hiljaista tähän kevääseen asti, jolloin tyttö aivan varoittamatta alkoi käyttämään niitä. Housuja ollaankin hankittu sitä mukaan kun kivoja ja sopivan kapeita on löytynyt. Nova Starin kapeat vaaleat Slim farkut tilattiin pojalle kokeiluun Sisukkaalta, mutta ne oli sen verran isot, että siirtyivätkin ensin tytön käyttöön. Tämän kevään chino malliset resorilahkeelliset farkut istuvat hyvin hoikallekin, tosin vuötäröresori on ehkä hieman liian korkea.


Alkusyksyn kengiksi ostettiin keltaiset Converset Stadiumin alesta. Saa nähdä kuinka hankala on saada nauhat kiinni välitunniksi, vai pitääkö suosilla hankkia kuminauhat.

Repusta lisää myöhemmin,
mukavaa elokuista viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita olet ostanut. Meillä on myös hoikka tyttö ja nuo housut tuottavat aina oman hankaluutensa, kun meinää väkisinkin tippua jalasta :)

    VastaaPoista
  2. Hei, mua jännittää jo nyt, vaikka koulu alkaa vasta vuoden päästä ja nyt vasta eskari.

    Oikein paljon tsemppiä äidille ja iloisia koulupäiviä ja turvallista koulumatkaa pienelle koululaiselle :)

    VastaaPoista