maanantai 18. marraskuuta 2013

Reimahalit

Koska välikausi sen kun jatkuu ja jatkuu, eikä talvi ota tullakseen, ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin siirtää pieneksi jääneet välikausivaatteet kirpparikasaan, ja hankkia uusia. Reimalla alkoi sopivasti varaston tyhjennys, ja minä tyhjensin sieltä koko jengille jotain.


Olin jo aiemmin ajatellut tilata Reimatecin Ignitor takit lapsille, mutta vielä en ollut saanut aikaiseksi. Nyt siis minulla oli lista valmiina kun satuin huomaamaan aleviestin. Yllätykseksi takit ovat aika ohuet, kangas on kevyttä ja notkeaa. Toivottavasti myös kestävää. Takkien hauska sivuvetoketju on mielestäni kiva yksityiskohta, sisäpuoli on verkkokangasta. Hihoissa on tarrakiristys.Isommalla neidillä on Po.pin välikausihousut jääneet jo aikaa sitten lyhyeksi, mutta yritimme kitkuttaa niillä talveen asti. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Po.pin housuihin, ne ovat pysyneet todella hyvinä kahden kauden jokapäiväisestä käytöstä huolimatta. Alkuperäinen idea oli siis ostaa talven alesta uudet housut kevääksi. Hyvä idea teoriassa, mutta talvesta ei näy jälkeäkään, ja toppahousuja ei tällä kelillä kukaan pidä. Onneksi isoja kokoja oli vielä jäljellä housuista, ja kahdesta vaihtoehdosta päädyin tilaamaan Reimatecin Geoid X housut. Tämä on ensimäinen kerta kun meille tuli Reiman välikausivaatetta, ja olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt. Housut ovat notkeaa kangasta. Malli on kapea ja juuri hyvä pitkälle ja hoikalle. Vyötäröllä on kunnon kiristys. Melkein harmittaa, etten ehtinyt tilaamaan toisia housuja.

Käyttökokemuksia ei siis vielä ole, mutta välikauden lisäksi myös talveen on tytöille Juneau takit, ja toivon tosiaankin, että ovat kehujensa mittaisia! Yksinkertaiset värit ja leikkaukset miellyttävät, ja jos laatu on hyvää, lapan rahojani jatkossakin Reimalle.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Meillä alkaa kohta olla sama tilanne ja välikausipuvun housujen lahkeet on käyny vähän lyhyiksi. Onneks nyt jo alkaa näkyä pientä toivoa talvesta, joten eiköhän kuukauden sisään saada jo topat käyttöön. Sit vaan jännätään mahtuuko ne vielä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri katselin, että ensi viikolle on luvattu pakkasta. Piristävää vaihtelua tähän märkään ja synkkään syksyyn. Koululaisella meno on sen verran kovaa, että varusteet pitää olla just eikä melkein. Lyhyet lahkeet oli niiin ärsyttävät kun ne nousi kengän yläpuolelle ja nilkka vilkkui. Nyt saa ainakin varusteiden puolesta syksy jatkua!

   Poista
 2. bellalla on ollut Ignitor takki käytössä keväästä alkaen päiväkodissa ja eskarissa. En ainakaan viikko sitten pesuun nakatessa huomannut suurempaa kulumaa tai reikiä, meinaan raportoida vielä tarkemmin blogissa kun ennätän. Ja Juneau oli viime talven käytössä ja meni ystävän muksulle uuden veroisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin että Reimatecit olisi olleet jotenkin paksumpaa ja jäykempää kangasta. Niiden kuitenkin pitäisi kestää paremmin kuin perus Reima. Juneau takissa on kyllä kaikki kohdallaan, ainoastaan valkoinen väri ja musta talvi yhdistelmä ei välttämättä ole paras mahdollinen.

   Poista
 3. meillä on käytössä nyt isoilla h&mn ohuet toppahousut (viimevuonna oli jotain 8e alessa) ja vktakit parina. eivät jaksa odotella kun kerrospukeminen vie aikaa eskarissa ja koulussa vaan on helpompi hypätä yksiin housuihin :D 2v käyttää isosiskon vanhaa haalaria, jota on pesty ja pesty ja juuri nyt passeli. itseasiassa V paleli kun ei ollut välikerrosta tänään, ollut pakkasen puolella ja kova tuuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on yhdet H&M:n toppikset, joissa ei ole henkseleitä, mutta ne on kyllä vielä vähän liian lämpöiset tälle säälle. Niitä on pidetty viime syksy ja kevät ja tänä syksynä ei uusia niitä versioita enää saanutkaan. Tälle säälle ja pikkupakkaselle ja kuralle ne olisivat kyllä huiput.
   Meilläkin vältetään kerrospukeutumista, se toimii vain kun on joku joka pukee lapset valmiiksi. Itse pukiessa kerroksia saa olla korkeintaan yksi.

   Poista
  2. Varmaan samoja housuja :) meillä on kärtetty jo toppakamoja päälle (:D) koska eivät kuulemma jaksa pukea fleecetakkia ja housuja, saati koululainen koko housuja kuin aamulla vain. Voi riemua kun tänään oli aamusta pakkasta. .

   Poista
  3. Samalta kuulostaa kuin meilläkin. Koululainen ei ikinä suostu kuin yksiin housuihin, ja aina ei aamulla tiedä, onko päivästä tulossa kylmä vai lämmin. Ja kuka onkaan syyllinen jos asuvalinta on väärä ;).

   Poista