keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Korttitalkoissa

Olen siirtynyt lähes kokonaan valokuvamallisiin joulukortteihin. Sen verran perfektionistia minusta löytyy, ettei lasten kanssa askartelusta tule mitään. He saavat onneksi tehdä kummeille ja mummeille ja kerhonohjaajille omat kortit, mutta suurin osa korteista on puolivalmisteita. Postin kautta lähetettäviä kortteja on reilut nelisenkymmentä, ja olen tehnyt korttien tekemisen mahdollisimman helpoksi.Rakastan joulukortteja! Sekä saamista, että lähettämistä. Siitä tiedän, että joku on ajatellut minua kirjoittaessaan kortin, tai edes osoitteen. Joku on viitsinyt nähdä vaivaa kirjoittaessaan kortin meille. Jokainen kortti on arvokas ja se ripustetaan korttinauhaan eteiseen. Kaikki vieraatkin voivat niitä lukea ohi kävellessään. Ja ne säilytetään vuodesta toiseen.


Tänäkin vuonna joulukorttikuvat menivät tosi myöhäiseksi, mutta huomasin, että viime vuonna olin lähettänyt kuvat teetettäväksi päivää myöhemmin.Tänä vuonna ei lunta saatu kuvaan, vaikka sitä kovasti toivottiin. Nyt vain odottelen sormet ja varpaat ristissä, että kuvat ehtivät tänne asti ennen kuin ne pitäsi lähettää. Sitä ennen kun olisi vielä pahville liimaus ja tekstauskin.

Koska harvemmin saan mukaan koko jengin, yritin keksiä jotain, jossa pääosassa olisi joku muu kuin lapset. Lopullinen kortti jääköön arvoitukseksi ainakin jouluun asti!

Joulukortit pitää lähettää joulumerkeillä viimeistään 13.12!

Ihanaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti