perjantai 7. maaliskuuta 2014

Keväinen perjantai

Tänään on hyvä päivä, näin päätin aamulla, vaikka väsytti enemmän kuin pitkään aikaan. Ratkoin  koulutehtäviä kahteen asti yöllä, ja herätyskello soi seitsemältä. Join kahvin ja söin aamiaisen rauhassa, lapset on kerhossa ja koulussa. Talossa hetken hiljaisuus.



Aamun kyyditysreissulla hain H&M:n paketin postista, tilasin muutaman keväisen vaatteen odottelemaan ihanan aurikoisia päiviä. Molemmille tytöille puuvillamekot. Harmikseni huomasin, että pienemmän mekossa toinen hiha purkaantui pahasti. Toivottavasti pienempikin neitinen saa uuden, ehjän version. Näitä meillä on ollut aiemminkin, ja parhautta on, että näitä mekkoja saa 140cm asti.


Myös värifarkkuja sai 140cm asti, ja tilasin nämä puoleen hintaan tarjouksesta. Alle vitosen farkuiksi nämä näyttivät hyviltä ja kestäviltä. Sydänpolvifarkut on pienemmän lempparit, ja ne tilasin seuraavassa koossa, näissäkin oli joku pieni alennus.



Nyt suuntaan poliisilaitokselle tekemään passihakemusta. Tiesittekö, että nykyään siihenkin pitää varata aika? Minä en tiennyt, ja minut käännytettiin ovelta pois. Nyt menen kokeilemaan uudelleen, varatun ajan kanssa. Saattaa olla joku pieni matka tiedossa lähiaikoina!

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti