perjantai 2. toukokuuta 2014

Arkihaasteita

Välillä sitä tuntuu, että juuri kun edellisestä ongelmasta on selvinnyt, on seuraava jo tulossa. Niin etenkin tällä viikolla. Ennen perjantai oli viikon odotetuin päivä, nyt vain odotan että tulisi joku muu päivä. Arkihaasteita siis riittää, vaikka eilen olikin oikeasti pyhäpäivä ja tänään luulin, että on maanantai.

Alkuviikon lupaavat lämpöiset kelit antoivat aihetta haaveilla oikeasta kesästä, ja tyttöjen kanssa kaiveltiinkin laatikoista kirppikseltä hankittuja mekkoja esille. Valkoinen on tämänkin kesän väri, jonka pohjalla saa olla mitä värikkäämpiäkuvia tai kuvioita. Valkoiseen on myös helppo yhdistää ja tarvittaessa menee myös pelkillään ilman muita värejä, siksi meillä suositaan valkoista.


Vappupäivän lumisateessa yhteistuumin tyttöjen kanssa laitettiin mekot kaappiin odottelemaan läpöaaltoa. Samalla kaiveltiin lämpimämpää takkia, hupparia, hanskoja ja pipoa. Ehkä sitten ensi viikolla on jo vähän lämpimämpää?

Rentoa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja! Tämä mekkohullu äiti on vähän huolissaan, kun tyttö 2 v on alkanut aamuisin huutamaan, että ei halua mekkoa vaan paidan ja housut. Kääk! Jospa tämä on vain joku (lyhyt) vaihe. :)

  Tosiaan tuli taas vankemmat ulkoiluvarusteet käyttöön, mutta kyllä se kesä sieltä vielä palailee. Toivottavasti!

  Terveisin, Nikka, joka taisi ekan kerran löytää tänne kivaan blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukavaa kun löysit!
   Meidän mekkoneidit eivät kyllä koskaan ole housuja vaatineet, mekoilla on menty kesät ja talvet. Mutta farkkuihmisenä välillä yritän ylipuhua niidenkin käyttöön. Useimmiten prinsessavaihe iskee jossain vaiheessa ja silloin housut on todella pannassa. :)
   Eilen oli tosiaan kylmä päivä, mutta toivottavasti lämpimät säät saapuvat tännekin!

   Poista