perjantai 1. elokuuta 2014

Saako helteillä miettiä syksyä?

No sai tai ei, niin olen päätynyt tekemään. Tällä viikolla olen tutustunut kahteen päiväkotiin, saanut kotiin kilokaupalla ohjeita päiväkodinaloitukseen, ja pääni kipeäksi kaikista muistettavista asioista. Elokuun ensimmäinen päivä, jäljellä yhdeksän päivää hoitaa asioita.

Kaappeja siivoillessa aloin inventoimaan lasten syksyn ja talven kenkävarastoja, ja tuntuu, ettei oikeita kokoja olekaan tarjolla kaapissa. On pari liian pientä, muutama suuri, ja yksi sopiva pari.
Isosiskon syksyn hankintalistalla on kumpparit. Meillä on luotettu Crocsin kumppareihin alusta asti. Myös minä olen käyttänyt kumppareitani ahkerasti. Valkoiset varret saivat osumaa sinisestä autovahasta keväällä, vaikka puhdistus ei onnistunut kuin Stromsössä, sinivalkoinen väritys vaikuttaa kivan isänmaalliselta.

Isosiskon jalka on kokoa 36, ja se tuottaa ongelmia kaikissa kenkähankinnoissa. Isot koot on yleensä tehty pienijalkaisille aikuisille, ja täysin epäsopivat kapeaan ja pitkään jalkaan. Keväällä siskolla oli käytössä pitkävartiset Welliet. Saappaat ovat ihanat, mutta varret hankalat laittaa minkään housun puntin sisään, ja siksi täysin mahdottomat käytössä. Neiti ei silti ole valittanut saappaiden varsista, vaikka ne hankalat ovatkin. Mutta tosi ihanat mekon kanssa! Nyt suurin lasten koko on pieni.


Crocsin vaihtoehdot ovat aika vähissä, jos ei halua pitkävartista aikuisten saapasta. Niinpä päätin kokeilla jotain helpompaa ja tilasin uudet Jaunt Shorty, lyhytvartiset kumpparit. Keveytensä ansiosta ajattelin, että vaikka vartta ei ole niin paljon, ne pysyisivät puntin sisällä, jos sinne asti joutuisivat. Toivottavasti naisten malli ei ole kovin leveä, ja sopisi myös neitosen jalkaan. Tilasin samanlaiset myös itselleni, piristämään tulevaa pitkää syksyä.

Koodilla TENOFFCROCS saa 10% alennusta tilauksesta, ja Crocsilta saa myös ostohyvitystä!
Nyt puuttuu enää yhdet lenkkarit ja parit talvikengät.
Niitä metsästetään seuraavaksi.

Ihanaa perjantaita!

Kuva on lainattu Ebaystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti