maanantai 17. marraskuuta 2014

Monday it is

Huh mikä viikonloppu! Piti olla ihan tavallinen, mutta yllättäen perjantai-iltana ilmoitti lauantain tulostaan ystävä ja Tallinnaan menostaan mies. Suunnitelmat menivät sis kerralla uusiksi. Lauantaina kävinkin sitten lasten kanssa kaupoilla, ostettiin pihavaloja ja sisävaloja tähän pimeyteen. Illalla vietettiin ystäväiltaa viinin, pizzan ja saunan merkeissä. Sunnuntaina saatoimme ystävän lentokentälle ja jatkoimme Ikeaan.

Tällä kertaa remontin kohteena on makuuhuoneen kaapistot. Ne puretaan, ja tilalle tulee molemmille omat Pax-kaapistot. Eilen rakentelimme Ikeassa suunnitelmaa omaan kaappiin, ja onhan se vaikeaa, kun ei osaa päättää mikä olisi tarpeellista ja mikä turhaa! Koska remppaa ei ole vielä aloitettu, lähdimme suunnitelma taskussa kotiin, ja illalla vielä googlettelin kaapin sisuksia. Haluaisin tilan laukuille ja kengille, mutta onko se tarpeellista? Minne laitan urheiluvaatteet, housut, yksi vai kaksi tankoa, laatikoita, koreja vai hyllyjä?


Parista paikasta näitä meiltä jo löytyy, ja liputan kyllä ehdottomasti Paxin puolesta. Helppo muunneltavuus on aivan parasta. Palaan kaappeihin (jo meillä olemassa oleviin) vielä!

Ihanaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti