sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Hyvästit tahroille with #vanish #buzzador

Huippua uutta vuotta lukijani!

Uusi vuosi ja vanhat jutut.

Hetkellisen hiljaisuuden täällä verkossa olen korvannut ystävien ja sukulaisten kanssa naamatusten. On ollut niin ihanaa ja rentouttavaa, että olen taas taskut täynnä uutta virtaa uuteen vuoteen. Tästä se sitten lähtee, vuosi 2015!

Vanishin buzzauskampanjan mukana tuli kangastilkku, jolla sai tehdä oman tahratestin. Olo oli kuin yläasteen kemian tunneilla, kerrankin jotain hauskaa! Ja täysin luvallista.


Hieman kriittisesti suhtauduin kankaaseen, joka vaikutti kovin keinokuituiselta, ja jotenkin olen antanut itseni ymmärtää, että keinokuitu ei ime itseensä yhtä voimakkaasti likaa kuin luonnonkuidut. Mutta testiin lähdettiin into piukeana.

Lasten kanssa etsittiin jäälkaapista erinäisiä tahraavia ruoka-aineita, joita läiskittiin kankaalle. Sen jälkeen kankaan piti mennä koneeseen, mutta hupsis. Pieni valkoinen kangaspala katosi matkalla, ja löytyi vasta eilen pyykkikorin takaa.


Kangas pääsi pesuun valkopyykin kanssa valkopyykille tarkoitetun vanishin, sekä nestemäisen valkopeusaineen kanssa. 


Pesu  40 asteessa ja tulos on yllättävä. Ajattelin, että lappu olisi ollut puhtaampi, mutta toisaalta parin viikon kuivasäilytys on tehnyt tehtävänsä. Mustikkakeitto ja oliiviöljy on poissa, paprikaa jäi eniten.

 

Seuraavaksi laitan lapun liotukseen, jolla uskoisin tahrojen lähtevän, kun olen saanut sillä jo kankaista väritkin lähtemään.

Huomiseen!

Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti