torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevään värit (to Mom)

Työssäkäynti asettaa tiettyjä haasteita äidin pukeutumiselle.
Pitää pukea joka aamu puhtaat ja siistit vaatteet. Äkkiseltään homma tuntuu ihan iisiltä, mutta näin muutaman kuukauden kokemuksella siihen tulee tiettyjä haasteita.

Useamman vuoden kotonaolon jälkeen molemmat edeltävät kriteerit tuntuvat välillä mahdottomilta. Varsinkin perjantaina alkaa ideat (ja puhtaat vaatteet koko perheellä) olemaan jo lopussa.



Kevättä varten tilailin muutaman vaatekappaleen työvaatteeksi.Yritin pysyä helposti yhdisteltävissä ja mukavissa vaatteissa. Yläkuvan mekko, housut ja paita lähti tilaukseen H&M:ltä. Nämä ovat Logg mallistosta, ja niissä oli joku alennus menneellä viikolla. Onkohan valkoiset housut vähän liian.. valkoiset?


Yläosaosasto on raitaa, sinistä ja pastellisävyjä. Neuletakki on 100% puuvillaa, kuin myös kauluspaita, molemmat Gina Tricotista. Raitapaidat Kappalh ja H&M.


Alaosat tilasin Kappahlista. Ensimmäistä kertaa käytin Kappahlin nettikauppaa. Joggerjeansit on Kappahlin mukaan kevään kuumin trendi. Joggerit näyttävät farkuilta, mutta ovat jalassa yhtä miellyttävät kuin verkkarit. On pakko kokeilla.

Paketteja odotellessa pakkailen talvivaatteita pois.
Heippa talvi ja paksut neuleet!

Seuraavaksi (omista) asusteista. Ja lasten kevätvarustuksesta.

Mukavaa loppuviikkoa!




6 kommenttia:

  1. Ihana toi sininen neuletakki. Sitä on ehkä pakko käydä sovittamassa. Ostin taannoin noi joggerssit ja ovat kyllä ihanat jalassa. Ja tykkään kovasti nappi setaljeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuletakki on ihana. Ja hintakaan ei päätä huimannut, alle 20€!
      Tuo nappietumus noissa joggereissa olikin se suurin ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Tulispa se paketti jo!

      Poista
  2. Joggerjeansit kuullostaa mielenkiintoiselta, pitää varmaan minunkin ostaa sellaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin kuulostaa. Ja alekoodin kanssa hintaa jäi sopivasti. Toivottavasti ne on hyvät!

      Poista
  3. Moi,
    meinasin nyt tilata tuon GT:n neuletakin.. Mutta mites toi koko politiikka. käytän kokoa 38 joten onkohan M hyvä? Miten GT:ssä menee koot nykyään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaa kokoaan hyvin, m on sulle varmasti passeli!

      Poista