lauantai 8. elokuuta 2015

Perjantain jännitysnäytelmä

Olen jo hetken aikaa halunnut kokeilla monessa blogissakin esiteltyjä kuorintasukkia, mutta aina se vain on jäänyt. Suurin syy on sukkien hinta, yli 20€ kertahoidosta on liikaa, kun sillä saa jo melkein jalkahoitolasta hoidon.

Jonkin verran googleteltuani löysin kuitenkin halvemman version Ebaystä. Olin ihan liekeissä, kun löysin sukat parilla eurolla pari. Lähempi tutkiskelu kuvaa paljastikin sukat kosteutusnaamiosukiksi. Hienoa! Olin tilannut kolme paria kosteutussukkia. Ei muuta kuin uutta tilausta kehiin, ja onnistuin lopulta tilaamaan oikeat sukat. Tuleehan niille kosteussukille käyttöä sitten myöhemmin, kuorinnan jälkeen. Tilasin Holika Holika kuorintasukat, koska näistä löytyi kokemuksia ihan suomalaisilta sivuilta. Näitä myös myytiin jossain suomalaisessa nettikaupassa. 



Eilisen illan istuin sitten telkkarin ääressä, ja liottelin jalkojani sukissa. Vedin sukkien päälle vielä villasukat, niin pystyin kävelemään jääkaapille ja takaisin. Sukkia pidettiin puolitoista tuntia, ja näkyviä tuloksia ei ainakaan heti tullut.

Palaan asiaan kun jotain tapahtuu.
Mukavaa lauantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti