perjantai 30. lokakuuta 2015

Mitä ostaa Ebaystä?

Perjantai! Mikä ihana (teko)syy juoda litroittain kahvia, ja viettää loputtomasti aikaa Ebayssä. Kävi nimittäin niin, että etsin täydellistä villatakkia viikolla kaupoista. Kiersin ja kiersin ja lopulta siirsin hankinnan nettiin. Kaikki kaupat kierrettyäni päätin vilkaista Ebayn tarjontaa, ja siitähän ei tosiaankaan selviä yhdessä illassa.



Vaikka sitä neuletakkia, mitä lähdin etsimään, ei löytynyt, löysin paljon muuta. Kuten kuvan huivin ja takin. Myös tarvikkeet synttäreille, halloweeniin ja jouluun hankin yleensä ajoissa Ebaystä. Vaatteita olen sieltä vähemmän ostanut, huiveja sen sijaan paljonkin. Pelkkä selailu vie tuhottomasti aikaa, yleensä menen Ebayhin vasta, kun tiedän mitä etsin.

Vaikka tavara tulee kaukaa, en muista kuin yhden kerran, kun sain viallista tavaraa. Silloin sain rahat takaisin. Ja kaksi kertaa hankkimani tavarat on jääneet matkalle. Silloinkin maksu takaisinpäin sujui moitteitta.

Mitä sinä ostat Ebaystä?

Hurrjaa Halloweeniä ja pirtsakkaa perjantaita!

4 kommenttia:

  1. Ihana huivi! Voitko vinkata mistä ostit? Samoin takki on kiva!

    Itse ostan ebaysta laukkuja, huiveja ja kännykkätarvikkeita! Seuraavaksi ostoslistalla on maalia kenkien värjäystä varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on täältä
      http://www.ebay.com/itm/301750329776?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600575039329&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
      Ja varoituksen sana, voi aiheuttaa riippuvuutta. Pahemmanlaatuista.

      Vaatteita en ole ennen ostanut, ja nytkin kyllä ihan riskillä lähdin tätä ostamaan. Koot kun on ihan arvoituksia.

      Eilen laitoin tilaukseen vielä ranskalaisen manikyyrin tarroja, sieltä saa kyllä ihan kaiken!

      Poista
    2. Hahaa, tilasin saman huivin aliexpressistä! Toimii samoin kuin ebay, mutta on mun mielestä helpompi/selkämpi käyttää. Ja tosiaan. Ebaysta saa ihan kaikkea!

      Poista
    3. Oon selaillut tota Aliexpressiä, mutten ole vielä kokeillut. Vannoutuneen Ebayn käyttäjän on vaikea muuttaa tapojaan :D Nyt voidaankin verrata, kumman huivi tulee nopeammin. Postitusajat on jossain tuotteissa ihan tuskasen pitkät!

      Poista