perjantai 23. lokakuuta 2015

Perjantai ja lounas ale

Huippua perjantaita!

Koko viikko on mennyt sairastaessa, ja kaikki suunnitelmat menikin sitten sitä myötä uusiksi. Olen tasan jaksanut raahautua sängystä sohvalle ja takaisin sänkyyn, ja katsellut loputtomasti synttärilahjaksi saamaani Gilmoren tyttöjen tuotantokausia. (Joita tulee muuten lisää, jee!) Tänä aamuna olo oli ihmeen hyvä, ja vihdoin pystyin aloittamaan viikkosiivouksen!  Viikon kun on maannut sängyn pohjalla, voitte varmaan kuvitella, ettei täällä ihan hirveitä siivoustoimenpiteitä ole tehty kenenkään muun toimesta,

Siivousta ennen aamiaisella kelailin viikon sähköposteja, ja Jotexilta oli tullut mainos lounas-alesta, missä kaikki aletuotteet on puoleen hintaan.



Aika paljon kaikkea mukavaa olisi ollut tarjolla halvalla, mutta yritin pitää järjen kädessä, ja tilasin lampunvarjostimen olohuoneeseen, lakanoita pukinkonttiin ja verhoja makkariin ja olohuoneeseen. 



Alen saa koodilla 
152970.

Hurjan hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. :mä tilasin 17;52 :D tyttöjen huoneeseen ja eteiseen matot (Testiin ainakin..) ja kultaiset verhot jouluksi+uv, katsellaan miten käy. onko ihan huonot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ehti vielä!
      Toivon kyllä niin paljon, että edes lamppu olisi hyvä, sellaista on tosi vaikea hahmottaa kun ei tiedä minkälainen sitten lopulta on.

      Poista