keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2.12. Lahjavinkki

Siis missä se talvi viipyy? Lenkillä oli aamulla kaksi astetta lämmintä, ja aurinko nousi kirkkaalta taivaalta. Ei kovin talvista, mutta kaunista!

Joku voi muistaa aiemmista jouluista, että perinteenäni on ollut antaa siskolleni lahjaksi joku koru. Tänä vuonna valinta meni taas viime tippaan, kun en osannut päättää. (Mikä tuntuukin olevan nykyään suurin ongelmani, monessakin asiassa). Arvoin Snö of Swedenin kaulakorun ja uusimman keksintöni, nimikorun, välillä. Lopulta päädyin nimikoruun, ja tilasin sitten samalla itsellenikin samanlaisen, mutta omalla nimellä. Tämä lahjojen hankinta on minulle vähän riskialtista, kun ostan aina itsellenikin samalla jotain.

Muistin nähneeni Grouponin sivuilla mainoksia omalla nimellä tehtävistä koruista, mutta koska kyseinen firma lopetti toimintansa, käytin ystäväni googlen apua. Löysin googlesta nettikaupan, jonka hinnat olivat järkevät, ja malleistakin löytyi sopiva. Tuotteita oli tuhansia, että valinnanvaraa löytyi. Paketti tulee kirjattuna, joten toimitus on lähes varma, ja maksu Paypalilla, joten rahat saa takaisin, jos paketti katoaa tai tavara on epäkuranttia.

Laadusta en osaa sanoa mitään, koska korut eivät ole vielä saapuneet. Toivottavasti paketti ehtii kotiin ennen joulua.

Kivaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti