sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Iltaa!

Mukavaa sunnuntai iltaa!

Viikko on ollut raskas. Miehen flunssa paljastui influenssaksi, ja koko viikko jäi minun pyöritettäväksi. Harrastukset, aamukuljetukset ja ruoat sekä kaupassakäynnit täyttivät koko viikon. Koska kukaan muu ei sairastunut, lähdin lasten kanssa viikonlopuksi mummilaan rentoutumaan.

Kävimme ostoksilla, söimme hyvin, saunoimme ja vietin elokuvailtaa äidin ja siskon kanssa. Niin mukavaa ja rentouttavaa! Livekaupoilta en ostanut itselleni mitään, mutta lapsille lähti loppualeista aika paljon vaatetta. Oli mukavaa kun oli avustaja-mummi mukana, sekä sovittajat paikalla. Saatiin kerrankin sopivan kokoisia vaatteita kerralla kotiin, eikä tarvitse palautella myöhemmin. Lasten kasvamisen huomaa kyllä näissä tilanteissa, kaikki tiesivät kuinka sovituskopissa käyttäydytään, ja reippaasti sovittivat yhdessä valittuja vaatteita.
 
H&M:lle tein vielä tänään tilauksen kevään mallistosta, siellä kun on ilmaiset postikulut vielä tämän illan. Kovin on klassista linjaa taas tulossa. Mutta onhan nämä kauniita ja helposti yhdisteltäviä. Isompien tyttöjen puolellekin kaivattaisiin jotain klassisempaa.

H&M Spring


Ihanaa kun kevät on tulossa!

Rentoa ja rauhallista sunnuntai iltaa, ja ihanaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti