perjantai 15. heinäkuuta 2011

Harri ja Liljat

Me&I mallisto ei tänä keväänä iskenyt minuun aluksi yhtään, ja tilaus jäi tekemättä. Myös vaatteiden laatu on mielestäni huonontunut tosella paljon, nukkaa ja reikiä tulee jo ensimmäisissä pesuissa. Tarpeeksi mietittyäni kuitenkin tilasin tytöille tunikat ja leggarit, sekä pojalle teepaidan puoleen hintaan. Toivottavasti näiden kanssa ei tule ongelmia ja vaatteet kestävät. Kuosit valitsi äiti, samistellen tottakai.



Tilasin epähuomiossa isommalle tytölle kokoa liian ison harry&lily tunikan, mutta se olikin saman kokoinen kuin kaksi vuotta vanha kokoa pienempi tunika, joten se sai jäädä. Mitoitusta on siis pienennetty aika reippaalla kädellä. Pienemmälle prinsessalle sain myös geishatunikan, siinäkin koko 86/92 vastaa todella hyvin kokoaan.



Hangon reissulla poikkesin Lilliksen alessa, josta isompi tyttönen sai NoaNoan nappilegginsit. Kotona huomasin, että toisesta puntista puuttuu nappi, mutta onneksi varanappi oli mukana. Pienemmälle tytölle ostin Wheatin suloisen puuvillatunikan. Väri on sinertävän harmaa, sitä väriä ei meillä ole tytöillä ennen ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti