maanantai 10. syyskuuta 2012

Lahjoja

Minä aloitan joululahjojen hankkimisen jo viimeistään syksyllä. Kolmen lapsen ja monen sisaruksen sekä muutaman lähisukulaisen lahjominen käy lompakon päälle sen verran, että lahjojen hankinta on pakko jakaa useammalle kuukaudelle. Tänäkin syksynä olen saanut listat valmiiksi, ja tutka on päällä kaupoissa. Alehyllyt ja -korit ovat hyviä löytöpaikkoja!

Viikonloppuna Prisman alehyllystä löytyi kauko-ohjattava My Little Pony auto. Tämä kääritään pienemmälle neidille pakettiin.


Miima muistutti Elloksen alekoodeista, ja sieltä laitoinkin tilaukseen isommalle tyttöselle Lego Friends sarjaa lisää, ja poikaselle Autot sarjan pikkulegosetin. Autot sarjan Duploja meillä onkin, mutta ajattelin että nyt siirrytään pienempiin legoihin.
Lasten lelulahjat taitavat ollakin sitten siinä, meillä on ollut tapana ostaa vain yksi lelu lahja per lapsi. Lahjottavia lapsia tosin löytyy lähisuvusta lisää, joten etsinnät jatkuvat.

Aurinkoista alkuviikkoa!

Kuvat lainattu, lekmer.fi, lelut24.fi.

2 kommenttia:

  1. Minä olen myös aloitellut lahjojen ostamisen, pari legopakettia löysin 40% alennuksella:)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän niitä lahjoja kannattaa haalia jo vähän etukäteen, milloin hyviä tarjouksia eteen tulee! Me ei tänä vuonna taidetakaan ostaa leluja ollenkaan, kun mennään Vuokattiin joulun viettoon, joten niissä aktiviteeteissa on ihan tarpeeksi lahjaa :)

    VastaaPoista