perjantai 1. maaliskuuta 2013

Välikautta pienelle neidille

Maaliskuu on ensimmäinen virallinen kevätkuukausi. Säätiedotuksia katsoessa ei välttämättä sellainen ajatus tule ensimmäisenä mieleen. Mutta näin se kuitenkin virallisesti on. Ja sen kunniaksi kaivelin kaapista esille välikausivaatetta.



Aloitin pikkuneidistä, helpoimmalta tuntuvasta kohteesta. Pinkillä ja vaaleanpunaisella mennään, ripaus valkoista ja sinistä ja ehkä myöhemmin punaistakin. Po.pin kuorihousut ekaa kertaa meillä testissä. Niin monessa blogissa keitetyt, että pakko oli meillekin ostaa. Ja onhan niitä talven aikana kertynyt jokaiselle omat. Pikkuneidin siniset tilasin Campadresta.

Mini a Turen anorakki viime vuoden värissä Violet ice, on jokavuotinen must have juttu. Tukholman tuliaisena raahattu pinkki kuoritakki , sekä valkoinen windfleece on Po.pilta. Ticketin pallohelmainen vaaleanpunainen takki, sekä pinkkipallollinen plain rain setti viime syksyltä menee vielä.


Olen vankkumaton haalarien kannattaja, ja niitäkin on kaksin kappalein neidille. Ticketin mustakukallinen tuli kuin sattuman kaupalla lasten kerhokaverilta meille. Racoonin viime vuotinen pinkki haalari on jostain löytökorista ostettu testiin.


Koko settiin sopivat kumpparit löytyivät Crocsilta. Malli on hiukkasen uudistunut aiemmasta, mutta keveys ja helppo puettavuus on säilynyt. Näillä voi lompsia syvemmässäkin lammikossa kastumatta.



Lenkkarit on viime syksystä tutut Adidaksen Minnie tennarit. Asusteina raitapipoja Po.pilta, Geggamojalta, Nova Starilta ja Ticketiltä ainakin. Rukkaset Lassiet ja Jonathanit. Puuttuu enää kunnon varrelliset goret. Täytyy vielä mitata neidin jalka ennen ostamista, ettei kokoarvio mene ihan metsikköön. Viime syksynä ostin neidille varrettomat goretexit, ja eihän niillä mitään voi tehdä. Nilkka tulee heti näkyviin kun vähän liikkuu, ja vesi ja kura holahtavat varresta sisään. Kenkien kuivuminen sisältä kestää vielä ikuisuuden, joten ei niitä enää meille kiitos.

Perjantain vinkkinä Stockmannin kanta-asiakastarjouksena maaliskuussa Reiman softshell takit sekä Ticketin välikautta alennuksessa. Ja normaalihintaisista ostoksista saa 20% pois 3.3. asti, koodilla 02LOYAL2013.

Vauhdikasta viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. popin kuorihousuista (ja muistakin merkin kuorivaatteista) on meillä tykätty kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaikuttavat kyllä hyviltä ja viimeisteillyltä. Kohta pääsevät tositoimiin! (Toivottavasti..)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Kelpaisi koko setti meillekkin:) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. ihania settejä, pitäisi kans kaivaa meidän omat esille, kovasti pelkään että racoonin samainen haalari jää pieneksi kesken kauden, olisi pitänyt hamstrata kaikkia kokoa isompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä olikin ne "helpoimmat", isompien vaatteet onkin vielä arvoituksia.

      Poista
  4. Oi, tuohon Ticketin mustapohjaiseen kukkakuosiin ei ikinä kyllästy. Meilläkin on sitä tytölle kevääksi, mutta takkina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kukkakuosi on kyllä ihana. Paras! Meiltä löytyy sitä myös kuravaatteissa, ja vaaleanpunainen haalari on vielä isosiskolta odottamassa isommassa koossa.

      Poista
  5. Ihanalta näyttää teidän välikausi! Itsellä se muodostui oikein ongelmaksi ja olen yrittänyt asiaa pyöritellä blogissakin, mutta vielä on vatteet hakusessa.

    Oikein kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on vielä aikaa, ja aletkin ehtii alkamaa jo ennen kuin lumet sulaa tätä menoa :)

      Poista