keskiviikko 29. toukokuuta 2013

En osta mitään. Kai.

Ostolakkoni on alakanut tänä keväänä ainakin neljätoista kertaa. Ei oikein tunnu onnistuvan. Kirppisviikon päätteeksi on ihanaa, kun kaapeissa on vähän enemmän tilaa, ja tilillä rahaa. Tuntuu kuitenkin. että koko ajan on jotain tarvetta, joko lasten tai omassa varustuksessa, ja siinä sitä taas ollaan.

Makuuhuoneessamme on ollut jo muutaman vuoden nojatuoli, jolla olen säilyttänyt ikean  jättikassissa kirppistavaraa. Kirppisviikon alkaessa siivosin makuuhuoneen ja nojatuolin kaikesta ylimääräisestä. Pikkuneiti heräsi seuraavana aamuna (yllättäen vierestäni) ja kysyi "äiti, mikä tuo on?" ja osoitti nojatuolia. Vastasin että se on nojatuoli. "Ai voiko sillä istua?", kysyi neiti ja vastasin myöntävästi, jolloin hän meni istumaan nojatuoliin ja jalkojaan heilutellen varmisti vielä "ai näin vai?".

Hei oikeesti. Huolestuttavaa on, jos lapsi ei erota huonekaluja tavaran seasta. Taidan aloittaa suursiivouksen ostolakon yhteydessä. Kesäloman lähestyessä kannattaa olla hetken ostamatta jotain, sillä tiedossa on oikeastaan kaksikin lomaa ostosparatiisien lähettyvillä. Ja sellainen loma on huomattavasti mukavampi, kun mukana on paksu lompakko ja paljon tilaa matkalaukussa.Mutta jo tilattuja ja maksettuja ostoksia ei lasketa. Ja vielä on jotakin tulossa.

Nyt auringosta nautiskelemaan, mars!

1 kommentti:

  1. Täällä vähän samanlaisia ajatuksia. Tosin jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja meidän uusi koti valmistuu vuoden vaihteessa. Ok odotellaan vasta tarjousta muutoksista eikä lopullista päätöstä ole tehty tai on jos muutama muutos ei nosta liikaa hintaa se on meidän. Olisi kiva jos sitä ennen saisi raivattua paljon romua pois... ok en omista juurikaan turhia tavaroita oikeastaan meillä on suhteellisen vähän kaikkea muuta paitsi lastenvaatteita.. niin ja jotain vauva rojua pitäisi saada myös nurkista pois.

    VastaaPoista