lauantai 28. syyskuuta 2013

Lisää lahjavinkkejä

Joku on varmaan löynyt minua pukinpaketilla päähän yöllä, koska suurin osa lahjoista on nyt kohta jo hankittu. Ehdoton ennätys, ennen lokakuuta! Tänään löysin pienelle neidille Sylvanian families talon Hong Kongin verkkokaupasta hyvällä alennuksella, hintaa jäi 26€.


Ja taloon pari asukasta Br-lelujen kantisalella -25%. Talon kalusteet on aika hintavia, edullisimmatkin pakkaukset kahdenkympin hujakoilla. Niinpä päädyin vauvafanille tilaamaan vauvan kylpysetin ja vauvansängyn. Mukana tulee myös tuo äitipupu. Niillä pääsee alkuun!
 

 Rentoa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No rahatilanteen huomioon ottaen on mukavampi jakaa näitä hankintoja. Ja voin sitten ehkä keskittyä kortteihin ja muuhun, kun lahjat on hankittu.

   Poista
 2. Uskomatonta! Mä en ole vielä ehtinyt edes ajatella joulua ja joku on jo hankkinut melkein kaikki lahjat :D Ihana Sylvania -löytö tuo talo. Ja mä en edes tiennyt, että Hong Kongilla on nettikauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, ystäväni google tiesti tästä kertoa :) Mutta toimitus on tosi nopea, talo oli jo matkalla smartpostiin iltapäivästä.
   Meillä kun ei muuten leluja ostella, muuta kuin synttäreille ja jouluksi, seurailen tarjouksia koko vuoden sillä silmällä. Tämä lahjojen hankinta on nykyään niiin helppoa, klik vaan ja maksu luottokortilla ja toimitus kotiin tai postiin. Äidin unelma!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tämä tuli kuin tilauksesta, ollaan etsittykin sopivan edullista Sylvanian Families-taloa tytölle. Tämähän oli aivan huikea ale! Nyt meilläkin asustaa tyytyväinen Sylvanian Families talon omistaja. Käytiin ostamassa talo tänään Hong Kongista juuri ennen sulkemisaikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan!
   En tiennyt että näitä saa itse Honkkaristakin! Taidan poiketa joku päivä, jos vaikka saisi noita asukkaita edullisesti.

   Poista