tiistai 4. maaliskuuta 2014

Toppatuskaa

Ensi talveen on pienelle neidille setit kunnossa, on päiväkotiin ja kotiin omansa. Pojalla on jo viime talvena hankittu Stadiumin keltainen takki odottamassa ensi talvea. Onneksi se oli niin iso, ettei tähän talveen sitä tarvittu. Ehkä ensi talvi on lumisempi? Säilyisi keltainen takki hieman keltaisempana.

Ongelmia tuotti ekaluokkalaisen neidin ensi talven setti. Pitää sopia sekä lasketteluun, että muuhunkin talviurheiluun. Ja hintakin saneli jotakin. Muutamaa takkia ollaan mietitty tytön kanssa, mutta aina on joku ongelma ollut. Reiman yhtä laskettelutakkia oltiin jo hankkimassa, mutta koot oli loppu.

Stadiumissa on joku loppuale menossa, ja sieltä löydettiin yhdessä mieleinen takki. Sitä voi käyttää sekä rinteessä, että muissa riennoissa, ja värikin on molempien mieleen. Ja tietysti hinta, 70% alennuksella jäi hyvä hinta!

Paljon oli muutakin hyvillä alennusprosenteilla, kannattaa kurkata, jos urheilutoppaa on vielä haussa!

Mukavaa tiistaipäivää!

4 kommenttia:

 1. meillä tulevalle ekaluokkalaiselle on ensitalvelle kapphalin woxon valkoinen (kuolen vielä) takki, karvahuppu ja ominaisuuksia vaikka muille jakaa. toivottavasti on hyvä :) hintaa tosin oli 25e kun alehinnat puolitettiin, oli pakko ostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katselin sitä kappiksessa, mutta koko oli liian pieni. Meillä on tänä talvena ollut käytössä reiman valkoinen parkatakki, ja sitä ekaluokkalaisen takkia on saanut pestä ahkerasti. Onhan se kaunis, mutta kun nojaa joka paikkaan, on takki ihan harmaa. Tosi lumisena talvena tilanne olisi ollut vähän eri, ja valkoinen onkin vaihdettu nyt mustaan viimetalviseen villervallan kevyttoppikseen. Onneksi tuo valkoinen menee vielä ensi talvena, niin sekin pääsee vielä ehkä oikeaan käyttöön, toivottavasti ensi talvena tulee lunta vähän enemmän!

   Poista
  2. toinen takki taitaa olla joo tumma, mutta pitää katsella mitä uusi sitten syksyllä tulee. onneksi keskisuomessa on hiukan varmempi lumitilanne kuin kovin etelässä, ehkä tuo valkoinen säästyy enimmiltä pesuilta :)

   Poista
 2. Kaunis takki! Nämä ovat sellaisia juttuja, joita en ole joutunut ostamaan. Mutta jos talvet käyvät näin kylmiksi kuin nyt on ollut, niin kunnon talvitakit ovat kohta paikallaan.

  VastaaPoista