tiistai 12. elokuuta 2014

Innolla kohti uutta

Eilen se alkoi, nimittäin arki isolla aalla. Niin kuin monella muullakin! Viikonloppu vietettiin keski-Suomen käsittämättömän kauniissa maisemissa, ja rankan viikonlopun jälkeen paluu maanantaihin oli väsynyt ja jännittynyt.

Isosisko lähti reippaasti aamulla bussilla kouluun, toinen luokka sujuu jo ilman kummempia järjestelyjä. Veli saateltiin eskarille, ja jännitys katosi heti kun joukossa olikin vanha kerhokaveri. Pikkusiskokin pääsi tutustumaan uuteen päiväkotiinsa, hän tosin saattaa tarvita vielä pientä totuttelua. Kaikille jotakin uutta, ensimmäistä kertaa.

Illalla oli vielä oma koulupäivä, viimeisen vuoden puristus alkaa nyt! Aika menee kyllä niin nopeasti, etten voi uskoa, että ensimmäinen vuosi on käyty. Tulevaan vuoteen liittyy niin monta uutta asiaa, että kaikilla voi hetken kestää sopeutua uusiin kuvioihin. Kaikista haasteista huolimatta yritämme silti mennä innolla kohti uutta.

Ja mikä eilisestä jäi mieleen.
En ottanut yhtäkään valokuvaa.
Onneksi aina tulee uusi päivä.

Ihanaa tiistaipäivää!

2 kommenttia:

  1. Hyvää starttia uuteen lukuvuoteen teille kaikille! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä alkoi kanssa maanantaina arki, miehen neljän viikon loman jälkeen. Nyt oon jo ihan helisemässä ton meijän uhmistelevan kaksveen kanssa :D

    VastaaPoista