keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pitsiä ja halloweensynttäreitä

Meidän lapset ovat kaikki syntyneet kevät ja kesä akselilla. Synttäreitä on vietetty yleensä keväällä ennen koulujen ja kerhojen loppumista. Mutta tänä vuonna juhlat siirtyivät syksylle, ja niitä on nyt mietitty niin monta viikkoa, että oli aika lyödä lukkoon päivät. Teemaksi oli helppo valita Halloween, sopii tytöille ja veljelle, uppoaa niin pieniin kuin isoihinkin. Ja kaupat on täynnä rekvisiittaa.

Samalla kun suunnittelen kolmien synttäreiden ohjelmaa ja tarjoilua, yritän palautua viime viikon lomailusta. Muutama paketti oli kotona odottelemassa kun palasimme, ja niiden ja pyykkivuoren purkamiseen onkin kulunut tovi jos toinenkin.


H&M:lta tilasin urheiluvaatteita itselleni, ja samalla suloiset pitsihihaiset paidat tytöille. Näitä löytyi sekä pienten, että isojen koossa, joten sain molemmille omat. Nyt samat paidat näyttää olevan vielä alennuksessa nettikaupassa.Paitojen taustalla LivBoxin lokakuun sisältö, aivan ihania pinkkejä ja vaaleanpunaisia tuotteita. Tilasin LivBoxin pari kuukautta sitten, ja tämä on nyt siis toinen pakettini. Ensimmäisessä paketissa oli minulle sopimaton kasvojenpesugeeli ja kun siitä mainitsin palautteessa, minulle lähetettiin toinen, sopivampi tuote. Ja en siis sitä pyytänyt, vaan he itse ehdottivat. Käsittämättömän hyvää asiakaspalvelua! Huippua!

Nyt alan valmistautua vielä yhteen kouluiltaan tänään, ja loppuviikko onkin vapaata pitkästä aikaa.
Aurinkoista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti