keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Mitä Oprah edellä..

..sitä muut perässä. Nimittäin Lumenea.
Cittareissa oli pari viikkoa takaperin kaikki Lumenen tuotteet 40% alennuksessa, ja silloin minäkin lähdin liikkeelle kosmetiikan perässä. Lumene on kyllä ehdottomasti yksi parhaista kosmetiikkavalmistajista, mitä käytän. Laaja valikoima, huippu saatavuus, edullisuus ja kotimaisuus. Niitä arvostan. Ensisijaisesti hain paria luottotuotetta, kuten puhdistusainetta ja kasvovoidetta, mutta myös tätä.


Oprahin omalle O List lempituotteiden joululahjalistalle päässyttä Lumenen vartalovota. Listasta on kohistu niin suomalaisessa, kuin pikaisella googlettamisella myös ruotsalaisessa lehdistössä, ja tuote vielä vaikuttaa lupaavalle! Paksu, miedosti tuoksuva ja hyvin imeytyvä. Nämä ominaisuudet tuli mieleen äkkikokeilulla kaupan testeristä kokeiltuna.Voide joutuu nyt hetken odottelemaan vuoroaan, kun käytän ensin edelliset loppuun. Kerron sitten kuinka kävi.


O´voiteen lisäksi ostoskoriin valitsin käsivoiteen (sitä tarvitaan aina ja p a l j o n!), pikkujouluihin mineraalipuuterin ja kynsilakat, sekä jättipullo kasvovettä. Ihanasta pinkistä pullosta meni vielä euro rintasyöpäkampanjaan, en voinut vastustaa.

Huippua keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti