maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vaaleat asusteet

Kesää kohti mentäessä alkaa asusteet ja vaatteet vaalenemaan auringon kanssa. Pakkailin viikonloppuna paksuimmat villavaatteet ja mustimmat vaatteet säilytykseen, ja kaivelin kesäisempiä ja vaaleampia vaatteita esille.

Lompakkoni on Marc´o Polon mallistosta. Lompakon pitää olla iso, ei sillä että siellä rahaa olisi, mutta kaikki kortit, muistilappuset, kuitit ja muut tarpeelliset tavarat pitää kulkea mukana ja lompakon pitää mennä kiinni. Chloé:n pikkulompakko on pikkulaukkujen kanssa ehdoton suosikki. Tässä on vain sellainen ongelma, että pikkutaskun pitää kiinni magneetti, jota ei suositella pankkikorttiin yhdistettäväksi. Kukkalompakko on kolikkopussina kesäiselle jätskiretkelle, se on hankinta Disney Storesta muutamia vuosia sitten.


Ainoa vaalea laukkuni on italialainen Tuscany Leather wannabe Bayswater. Myönnän, tätä en ole käyttänyt kertaakaan. Ja väri on se suurin ongelma, vaikka kokonsakin puolesta tämä on ehkä vähän sellainen työlaukku enemmäkin. Väri on aika vaalea ja arka, ja olen tosi huoleton laukun käyttäjä. Ehkä tänä kesänä on aika?


Vaaleiden asusteiden kanssa tarvitaan tietysti vaaleat kengät, jotka löysin kaapin perältä kun kaivelin kirppiskamoja kasaan. Nämä todella hailakan vaaleanpunaiset avokkaat olen hankkinut yhden kenkäkaupan alennusmyynnistä muutama vuosi sitten. Olen käyttänyt näitä ihan pari kertaa, ja vain siksi, etten ole keksinyt minkä kanssa näitä käyttäisin. Kunnes tajusin, että farkkujen tietysti.


Koska jalkaoperaatin jälkeinen saikkuni jatkuu vielä tämän viikon, tyydyn vain haaveilemaan kesästä ja farkuista ja vaaleista asusteista. Ehkä ensiviikolla pystyn jo vetämään farkut jalkaan.

Huippua maanantaita!

1 kommentti:

  1. Ihana ihana laukku! Ei muuta kuin suojasuihke pintaan ja käyttöön! Eiköhän siitä mahdolliset tahrat saa pois vaikka satulasaipoualla? Mä ajattelin myös laittaa paksuimmat neuleet ja housut säilöön odottamaan seuraavaa talvea... Mutta jotenkin en saa vaan aikaiseksi!

    VastaaPoista