torstai 24. syyskuuta 2015

Bonjour!

Viikko on ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Viikonloppua vietettiin ystävien kesken laivalla, perinteisellä risteilyllä Tukholmaan. Perjantai itsessään oli outo päivä, lakkoineen kaikkineen. Illalla alkoi sitten myrsky, joka sai hytillisen naishenkilöitä voimaan pahoin ja ilta loppui lyhyeen. Alkuviikko alkoin muhevalla flunssalla, mutta tilanne alkaa jo hellittää.

Tänäänkin meno on ollut vauhdikasta. Kaaduin lenkillä ja teloin sekä polveni, ja sain molempiin ranteisiini kivat naarmut. Isoveli telkesi itsensä vessaan, ja pelastimme peuraa suoja-aidan takaa. Poikkesin ystävän Me&I kutsuilla ja vielä illalla pakkailin huomiselle reissulle. Lähdemme siskon kanssa Pariisiin viikonlopuksi!Passi ja hammasharja on nyt pakattu, mukaan lähtee myös mekko (kuvassa), uudet saappaat (kuvassa), muutama paita ja tyhjä laukku. Ihan vain jos vaikka löytyisi jotain tuliaisia. Viiniä nyt ainakin, jos ei muuta.

Uudet saappaat löytyi Zalandosta viime viikolla, Pier One merkkiset ja aleprosentti taisi olla 70. Nahkaa, matala korko, kapea lesti, sopiva varsi leveähkölle pohkeelle. Ei ollenkaan huono ostos, syksyllä kun harvemmin noita saappaita ihan muutamalla kympillä saa.

 Nyt lepäilemään ja valmistautumaan viikonlopun lomalle. 
Ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Aiheeseen tämä ei liity mitenkään, mutta pakko kysyä silti :) Ostit joskus aikaisemmin Timberlandin mukluk saappaat. Onko ne hyvät? Suosittelisitko näin jälkikäteen? Onko ne kuinka painavat vai käveleekö niillä kevyesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva kun kommentoit!
   Muklukit oli hyvä osto, mutta sen jälkeen ei ole kovia pakkasia ollut, joten kovin vähälle käytöllehän ne on jäänyt.
   Kengät on aika painavat, pohjat ei niinkään, mutta yli puoli metriä nahkaa villavuorella painaa kyllä.
   Mutta on niillä hyvä ja helppo kävellä. Ja mikä tärkeintä, ne on todella lämpimät.
   Teen niistä postauksen vielä tällä viikolla!

   Poista