maanantai 29. helmikuuta 2016

Kaupunkilenkkarit

Loman jälkeinen maanatai on aina pahin kaikista. Kun on ollut viikon poissa kotoa, on sunnuntai ilta liian lyhyt valmistautua seuraavaan viikkoon. Lasten hiihtovälineet, kaupassa käynti, pyykit ja alkava kirppispöytä. Miten kaikki osuikin taas samaan päivään, vaikka muka varmistin ettei näin käy!

Pyykkikoneen ohjelman loppumista odotellessa selailin viikon aikana kerääntyneitä tarjoussäköposteja ja huomasin sieltä XXL:n lenkkaritarjouksen. Kivat valkoiset tai mustat "kaupunkilenkkarit" on olleet mielessä jo hetken ajatellen ensi kesää, ja mikä onni että ne ovat nyt hyvässä tarjouksessakin,

Jo parina vuonna on kaupunkilomilla näkynyt koko ajan enemmän lenkkareita lomalaisten kenkinä, ja viime vuonna minäkin painelin lenkkareilla menemään Lontoon lomallani. Ja onhan se mukavaa, kun on kunnon tukevat, hiertämättömät ja hyvät kengät, eikä perinteiset balleriinat, korkkareista nyt puhumattakaan.


SneakersLenkkarit sprttori.fi, xxl.fi ja footway.fi.


Keskellä olevat Conversen monogram tennarit minulta löytyy, mutta en ole mikään kovin innokas Converse fani. Mielestäni niiden jäykkyys ja painavuus ovat aivan omaa luokkaansa, eikä kävelykokemusta voi sanoa millään miellyttäväksi. Converseja en laita jalkaani kuin pari kertaa vuodessa.

Koska en osannut päättää kenkien väriä, tilasin sekä mustat että valkoiset. Valkoisten suurin ongelma on varmasti niiden likastuminen, ja mustia lenkkareita voi käyttää lähes missä vain, mutta onko ne sitten tylsät?

Kohti kevättä mennään, loistavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti