maanantai 18. huhtikuuta 2016

Mikä on lomassa parasta?

Vihdoin olen minäkin päässyt vähän suunnittelemaan kesän lomaa, tai oikeastaan lomia. Tänä vuonna minulla on vain muutama hassu palkallinen lomapäivä, mutta onneksi työnantajani on sen verran reilu, että mahdollisuuksien mukaan saan pitää myös vähän palkatonta lomaa.

Ennen kesää on reissu tiedossa, kun varasimme äitini kanssa matkan Tallinnaan. Matkan pääasiallinen tarkoitus on mennä katsomaan balettia Viron kansallisoopperaan. Olemme suunnitelleet matkaa jo useamman kuukauden, ja nyt vihdoin saimme hommattua matkat ja liput. Viime vuonna kävimme Tallinnassa autolla toukokuun lopussa lasten kanssa, josta löysin kuvan.


Pari viikkoa sitten varasin ensimmäisen oikean ulkomaanloman Pariisiin siskon kanssa. Koko kevään lentoalennusten odottelu tuotti tulosta, ja lempparihotellikin löytyi kivalla hinnalla. Kesäkuussa lähdetään taas viiden päivän sisartoimikunnan virkistysmatkalle, josta ei yleensä puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Viime vuonna teimme saman reissun elokuussa,ja en kyllä malta odotella mitä tämä loma tuo tullessaan.


Lomassa kuitenkin parasta on sen suunnittelu. Loputtomasti vaihtoehtoja ja vain niin rajallisesti aikaa perillä. Onneksi on vielä paljon aikaa suunnitella kohteita ja paikkoja, minne mennään. On ihan parasta istua siskon kanssa alas, ja suunnitella loman ohjelmaa viinilasillisen kanssa. Melkein kuin jo olisi lomalla.

Huippua alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Kivoja suunnitelmia! Etenkin loma siskon kanssa kuulostaa loistavalle idealle!

    VastaaPoista