torstai 24. maaliskuuta 2011

Housut

Muutamia juttuja vielä puuttuu meidän välikaudesta. Olen jo hetken etsinyt ulkohousuja, ruskeita vyötärömallisia ja suht edullisia. Ulkona käytettäviä housuja kuluu meillä koko lumettomana kautena aika monet, sillä jos ei reikiä tule pyörällä kaatuillessa niin viimeistään metsäretkellä repeää jonkun housut. Kovin kalliisiin housuihin en siis viitsi ihan ulkohommiin panostaa.Meillä on testattu Lindexin ulkohousuja, jotka olivat kyllä ihan hintansa arvoiset. Tämän vuoden mallissa on tosin nauhallinen vyötärökiristys, mikä aiheuttaa hieman ongelmia hoikalle lapselle, joka ei osaa tehdä rusettia. Myös Kappahlin ulkohousuja on meillä ollut, ja niissäkin hinta ja laatu kohtaavat.
Värit vain ovat pienoinen ongelma, sillä ruskeita housuja ei tunnu löytyvän mistään. Eilen sain vinkin, että Prismassa olisi kohtuuhintaisia ja paukkasinkin heti paikalle. Housut olivat kivan malliset, punteissa kiristysmahdollisuus ja vuötäröllä myös, mutta housuissa oli turkoosit heijastimet. Jätin ne harkintaan tuosta hallitsevasta tehosteväristä johtuen.

Uskomatonta muuten että ainakin meidän Prismassa oli selkeästi poijille kuutta erilaista housumallia ja neljää eri väriä mutta tytöille vain kaksi eri mallia joista molempia oli yksi väri. Miksei niitä voida tehdä unisex väreillä ilman mitään tehostekuvia tai värejä?

Löysin kuitenkin pojalle tummanharmaat housut, joissa on hauskat resorit vyötäröllä ja punteissa. Housuissa on vähän paksumpi vuori ja kestävän tuntuinen paksu päälliskangas. Punteissa on vielä kivat tähtiheijastimet. Tästä tulee Elloksen viimesyksyn Softshell takin kanssa paras setti alkukevään pyöräilyreissuille.

Kuvat: Kappahl.fi ja Lindex.fi.

3 kommenttia:

 1. Heippa! Huomasin ilokseni että olit liittynyt lukijakseni!

  Ihana uusi tuttavuus tämä sinun blogisi, ja liityinkin jo lukijaksi.

  Housuista sen verran että ostin tänään lindexiltä tytölle (6-v) fixin mustat housut
  joissa nappi ja vetskarikiinnitys sekä kiristysmahd. Mikä on ihan huippu meidän laiheliinille. Lupasivat vielä vedenpitävyyden sekä teipatut saumat. No, kevään tullen katsotaan kuinka käy...

  Ihanat tähtiheijastimet noissa teidän pojan housuissa :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Tosi kivat nuo tummanharmaat tähtiheijastimin varustetut housut. Löytyivätkö ne siis myös Prismasta vai mistä?

  t. keväthousut meilläkin haussa :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Riikka!
  Kiitos vinkistä, täytyykin käydä vielä katsomassa se Lindexin tarjonta. Meidän lähin Lindex on vain pikkuinen putiikki, joten sinne ei läheskään kaikkea aina edes saada.

  Harmaat tähtihousut on siis Prisman mallistosta. :)

  VastaaPoista