keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pullot vaihtoon

Tänään vihdoin sain päivitettyä tutti- ja juomapullojen tilanteen. Kiitos Eu:n uuselle suositukselle koskien Bisfenoli-a:ta ja muita muovimyrkkyjä. Meillä ei paljon muovisilta astioilta syödä, ja tuttipullostakin juodaan äärimmäisen harvoin, mutta nokkamukit ovat kovassa käytössä. Niiden korvaaminen onkin hiukkasen haastavaa.

Päivitykseen lähtivät tuttipullot, kerhopullot ja kaikki muoviset yksinäiset mukit. Niiden tilalle on tulossa uudet metalliset kerhopullot ja lasiset tuttipullot. Yritän haalia jostain lasisiin pulloihin tutin sijaan nokat, jotta ne voisivat myös korvata nokkamukit. Pullot ovat lifefactoryn, joka lupaa ettei ne mene rikki ainakaan ensimmäisessä pudotuksessa. 

Kerhopulloissa piti ehdottomasti olla kuva, tytöllä mieluiten prinsessa tai joku sellainen. Yhdessä sitten kuitenkin päädyttiin kukkaselliseen malliin. Hinta oli sen mukainen, että tämä pullo saisi kestää useamman vuoden. Velipoika sai myös valita oman juomapullon, vaikka kerho alkaakin vasta syksyllä. Näitä voi kerhon lisäksi tietenkin ottaa myös rannalle ja reissuille mukaan.


Kuvat lifeactory.com ja pixmania.com

2 kommenttia: