torstai 28. heinäkuuta 2011

Loppualesta poimittuja

Pitkästä aikaa eksyin Babyshopin sivulle,  ja siellä olikin käynnissä vallaton loppuale. Tarjolla oli vaikka mitä ihanuuksia, mutta kuitenkin löysin vain yhden mekon meidän koossa. Tämä Norlien neulemekko oli juuri sopiva viilenevään syksyyn, ja hintakin oli oikein kohtuullinen.

 
Mutta en kuitenkaan yhtä neulemekkoa viitsinyt lähteä tilailemaan, joten ihan vähän vilkaisin Molon softshell takkeja. Kun nekin oli alessa kivoissa väreissä ja jemmalaatikkoon sopivassa koossa niin naps naps ja kassalle.
Paketti tuli todella nopeasti. Harmikseni taaskin vain tavarat sen sisällä olivat jollekin muulle. Tämä oli toinen tilaukseni babyshop.fi:stä ja molemmissa tilauksissa on ollut sama ongelma. Vaihto sujui kuitenkin nopeasti, ja oikeat tavarat tulivat perille ja asiakaspalvelu oli oikein ystävällistä.


2 kommenttia:

  1. Onpa kurjaa, että noin ovat sählänneet jo toistamiseen tilauksen kanssa. Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia Babyshopin kanssa. Katselin noita samoja softshell-takkeja meillekin ja laitoin jo ostoskoriinkin, kunnes tajusin, ettei me oikeasti tarvita :D Mekkokin on todella kaunis!

    VastaaPoista
  2. Mulla on aina vähän huonoa tuuria näiden tilausten kanssa. Eipä ole montaa tilausta, missä kaikki olisi mennyt putkeen.

    Olen jo pitkään halunnut testata noita Molon softshelleja, mutta aiemmin ei ole tullut vastaan ihan noin edullisesti. Nyt sitten otin, kun hinta ei ollut suolainen.

    VastaaPoista