sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Monta tähteä

Nova Starin kevään mallistossa oli muutama vaate, mitkä olivat mielestäni tosi kivan näköisiä. Meillä on muutamia Nova Starin vaatteita käytössä tällä hetkellä, ja ne ovat kyllä tosi laadukkaita ja kestäviä vaatteita. 

Sisukkaan alesta en kerennyt nappaamaan meille sopivassa koossa mitään, eikä monessa ruotsalaisessa nettikaupassa niitä edes myydä alessa. Etsiessäni kangasta ensi syksyn pipoihin, löysin vauvauva.fi:stä Nova Starin vaatteita kivalla alella. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä.

Poitsulle syksyyn mustat canvashousut ja ensi kesään farkkushortsit. Pidän tuosta housujen baggy-mallista ja resoreista, puntit säästyvät monelta tuholta.

Tyttöjen ihana pitkän mallinen huppari. Tämä malli näyttää niin hyvälle, että tätä on pakko kokeilla.


Farkkuhame vötäröresorilla on varmasti mukavamman tuntuinen päällä, kuin tavallinen farkkuhame. Nämä otin molemmille tytöille.

Pipoa jäin vielä poikaselle kaipaamaan, mutta sitä ei tällä kertaa löytynyt. Tyttöjen syyspipoihin löytyi onneksi joustofroteeta sopivassa värissä.

Mukavan leppoisaa sunnuntaita!

Kuvat: vauvauva.fi

3 kommenttia:

 1. Meille tuli NS:n resorillinen farkkuhame alesta.

  Oletko tutustunut Oikukkaan pipoihin? Ne on yhtä mageita kuin NS:N.

  VastaaPoista
 2. Apua.. ihan uusi kauppa mulle..mun ei pitäis tilata mitään..eikä mun pitänyt ostaa tässä kuussa mitään lapsille, mut sehän meni jo plörinäksi joka tapauksessa ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt ei auta ruokkia lamaa, vai miten se nyt oli...

  Ja lähdenkin tästä tutustumaan Oikukkaan pipomalleihin! :)

  VastaaPoista