maanantai 29. elokuuta 2011

Tuuletusta

Koko viikonlopun yritin lisäillä huutikseen vaatetta. Lomalla hajonnut auto ei tule todennäköisesti ikinä kuntoon, ja pyöräilyurani jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Samalla saan heittää hyvästit kirppisprojekteille, koska ilman autoa siitä ei vaan tule mitään. Niinpä aloin tyhjentää kaappeja huutikseen. Se on tylsää ja aikaa vievää hommaa, mutta toivottavasti ajankäyttöni vielä palkitaan.

Lauantaina kävin hakemassa vasta noin satavuotta matkalla olleen H&M paketin. Tämän syksyn taso oli surkein näkemäni. Sydänlegginsien ja sammareiden sydämet eivät hyvällä tahdollakaan muistuttaneet sydämiä. Trikootunika oli jotain järkkyä joustamatonta collgekangasta, joka oli mahdoton saada päälle, saati pois. Tytöille ajattelemani pipotkin aivan jotain käsittämätöntä. Paketista jäi ainoastaan pojalle kampanjahuppari ja tytöille sydänpolvifarkut. Tätä pakettia kannatti odottaa!Vaikka viikonloppu ei niin  mahtava ollutkaan, yritän silti tsempata uuteen viikkoon. 

Syyskuu ja uudet jutut, mukavaa syksyn alkua!

2 kommenttia:

 1. Joo, samaa mieltä. H&M:n taso on laskenut ihan hurjasti muutamassa vuodessa, ja en uskalla enää oikein mitään tilata verkkokaupasta. Tai siis, eihän siinä mitään uskaltamista ole, oon vaan niin huono palauttelemaan.

  Onneksi liike on kuitenkin kohtuu lähellä, että pääsee paikan päälle katsomaan laadun ja värit yms.

  Huutisjaksuja! Eiköhän työ palkita :)

  VastaaPoista
 2. Meillä kun on sen verran matkaa henkkarille, ettei kovin usein pääse siellä hyppäämään, niin tuo nettikauppa on ollut kiva.

  Mutta koko ajan laatu menee vain huonommaksi, ja tämä setti oli kyllä ihan pohjanoteeraus. Jos palautukset tulevat maksullisiksi, niin en usko että jatkan enää nettikaupan asiakkaana.

  Ja kiitos tsempeistä, nyt on hyvä draivi päällä ;)

  VastaaPoista