perjantai 16. marraskuuta 2012

Haalarisovitusta

Kokoasiat ovat taas puheenaiheena. Uskomatonta, kuinka jokaisen valmistajan pitää muuttaa mitoitustaan joka vuosi. Nettikaupoista tilatessa se tuottaa hieman päänvaivaa, jotta voisin päättää ja valita oikean koon ilman turhia palautuksia ja vaihtoja.

Ensi talveksi halusin ehdottomasti Racoonin vaaleanpunaisen haalarin, ja löysinkin sen Kuopuksen alesta koossa 104cm. Haalari oli mitoiltaan lähes identtinen 98cm Ticketin baby baggien kanssa, ja lähti saman tien palautukseen. Jos se on sopiva tänä talvena, ei varmastikaan sovi enää ensi talvena.Asia jäi hautumaan, ja odottelemaan parempia aleja. Lilliksellä oli yksi ilta alekoodi, jolla sai jo alennetuista ulkovaatteista -25%, jolloin hintaa jäi vain puolet alkuperäisestä. Siellä oli haalarista jäljellä koko 116cm, ja tilasin sen kokeiluun.


Ei ollut jättisuuri pussi, mitä pelkäsin. Saattaapa jopa olla, että tämä on hyvä juurikin ensi talvena, eli tammikuussa, kun on lunta ja pakkasta. Tyttönen on silloin kolme ja puoli vuotta vanha.

Viikonlopun alevinkkinä Lasten Juulia ja Joonatanissa Mini  a Turen topat -40%.

Iloisen rentoa perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Apua, ovatko nuo noin pinetä mitoitusta?! ITse olen haaveillut samaisesta haalarista ensi vuodeksi (lilan värisestä vain). Meidän tyttö on ensi vuoden marraskuussa 3,5v. ja olin ajatellut kokoa 104cm?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttö on saman ikäinen, ja hänelle suunnittelin 110cm, mutta sitä ei enää oikein saanut mistään. Niinpä otin kokeiluun tuon isomman, eikä se ollutkaan niin paha.
   Kannattaa sovittaa pukua kuitenkin, vaikka se ei heti käyttöön tulisikaan. Kyllä siitä näkee heti jos se on tosi sopiva, se ei luultavasti sovi ensi talvena.

   Poista
  2. Täytyy kyllä tosiaan sovittaa! Ja tuo on niin totta, mitä kirjoititkin, että ärsyttävää kun mitotukset vaihtelevat vuosittain ihan miten sattuu! Onko teidän tyttö kuinka pitkä?

   Poista
 2. Haalari on supersuloinen, mutta järkyttävän iso. Ja kun lapsi kasvaa 2,5-3,5 ikäisenä noin viisi - kuusi senttiä vuodessa on haalari kyllä iso vielä ensi talvenakin.

  VastaaPoista