maanantai 20. toukokuuta 2013

Takista asiaa

Kevät kesti noin viikon, mikä oli välikausivaatteissa mitattuna noin yhden ja puolen setin mittainen. Eniten käytössä oli Tretornin, Elloksen ja Ticketin fleecelliset kurahaalarit. Kuitenkin pari muutakin takkia oli kaapissa odottamassa lumien sulamista. Mutta kun lumet suli, tuli lämmin ja hupparikelit, ja takin on taas odottelemassa ilmojen muuttumista.( Mutta kiltti ilmojen haltija, ei mitään kiirettä.)

Isomman neidin takit alkaa olemaan pieniä. Hihat kinnaa ja housuista nilkat vilkkuu punteista. Vaikka päätin odotella reippaana tyttönä aleja, jouduin taas sortumaan ja tekemään tilauksen Reimalle. Angry Birds malliston vaaleanpunainen softshell on kuin tehty meidän neidille, ja pienellä alekoodilla laitoin tilauksen matkaan.


 Onhan se kiva ja lapsellinen. Juuri niitä ominaisuuksia, mistä minä pidän.
Ja tyttönen kanssa. Sovituskuvat jää tosin syksyyn, tai ainakin viileämmille säille. 
Alesta on sitten hankinnassa ainakin toinen takki kylmemmille keleille ja poikasellekin pitää varmasti jotain keksiä.

 Supervoimia viikkoon!


1 kommentti:

  1. Tuo softshell on meilläkin alekyttäyslistalla yhtenä mahdollisuutena syksyyn. Näyttää kyllä kivalta! Vaaleanpunaista on kyllä tullut nyt muutenkin takkeihin hankittua, mutta asusteiden valintahan vain helpottuu huomattavasti, kun on paljon samaa sävyä käytössä... :)

    VastaaPoista