torstai 9. toukokuuta 2013

Kadonnut...


...inspiraatioon! 

Aurinko ja lämpö ovat saaneet liikkeelle myös pölypallot, paljastaneet likaiset ikkunat ja muut kohdat, joita ei viitsi edes listata. Keväisen aurinkoispiraation saattelemana olen pessyt mattoja ja ikkunoita sekä kesävaatteita, ja kuivannut kaiken ulkona. Mikään ei voita ulkona kuivatun pyykin tuoksua. Olen järjestänyt lasten vaatekaapit uudelleen, siirtäen pienet vaatteet kirppiskasaan, paksummat talvivaatteet säilöön ja kesämekot ja shortsit hyllyille. Teepaitoja on kertynyt aikamoinen määrä varsinkin pikkuneidille, kun suuri osa viimevuotisistakin mahtuu vielä päälle. Ja kirppikseltä löytyy useimmiten juuri pikkuneidin kokoisia ihanuuksia.
Tänä kesänä tiedossa on vaaleanpunaisen eri sävyjä, pinkkiä, keltaista ja valkoista. Niin ja sinistä ja farkkua  eri muodoissa ja sävyissä. Tutut hyväksi havaitut jutut, joita on helppo yhdistellä.

Vaikka ihan vielä ei kesä olekaan, on vaatekertoja kevennetty huimaa vauhtia. Pari lämmintä päivää siirtää kaiken tekemisen ulos, ja välillä unohtuu, että maa on vielä kylmä ja ihan shortseissa ei oikein voi vielä ulkoilla. Nyt lapset on viilettäneet iltaisin hupparit ja farkut yhdistelmällä, on niin ihanaa kun kuorivaatteet saa jättää naulakkoon!

 Myös kesäkenkiä on soviteltu useampaan otteeseen. On ostettu muutama uusi tuttavuus, ja heitetty kumpparit ja kevätgoret nurkkaan.

Kenkähankinnoista juttua seuraavaksi,
aurinkoisen lämmintä perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisen värisiä pinoja siellä! Olen vähän kade, minullakin olisi inspiraatiota vaikka muille jakaa, nyt ei ole vaan aikaa, työhommat kaikkein kiireimmillään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se yleensä on, illoin kun on aikaa niin ei kiinnosta ja sitten toisin päin. Nyt kerrankin näin ja sain vielä jotain tehtyä!

   Poista
 2. Ihania kesä pinoja! Mun kohdalla ei voi kyllä puhua kadonnut... inspiraatioon vaan inspiraatio on kadonnut! Arvaa huvittaako kykkiä himassa tekemässsä mitään ku pihalla olis nätti ilma - juu ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ei kyllä kiinnosta :D
   MEilläkin on ulkoiltu niin, että muurahaiset oli vallanneet koko keittiön. Nyt joudun aloittamaan keittiön suursiivouksen seraavaksi.

   Poista