perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ekat aleostokset

Tällä viikolla kotiutui ensimmäiset kesän aleostokset. Uskomatonta, että juhannukseen on kaksi viikkoa! Alelistalla ei paljoa ole, sillä hankintoja on tullut tehtyä jo pitkin kevättä. Mutta nämä kaksi takkia ei ole siltä listalta. Nämä ei oikeastaan taida olla miltään listalta ollenkaan.

 
Ihastuin tähän Creamien softshell takkiin jo aiemmin lapsimessuilla, mutta en sitten kuitenkaan sitä ostanut. Nyt Onnen Murusissa takki oli puoleen hintaan, ja jemmalaatikossa oli tilaa softshellille tai windstopperille. Huppu puuttuu, mutta menee sitten paremmin mahdollisesti kuoritakin alle.

Racoonin sydäntakki oli puhtaasti sattuman kauppa, kulkeutui samassa paketissa ja melkein 70% alella. Minulle sopiva hinta pikkuneidin ensi kevään takiksi.


Rentoa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Onpas kauniita aleostoja! Alet ovat kyllä alkaneet todella aikaisin! Kevään mittaan on myös ollut aika mahtavia aleprossia, joten normihinnalla ei tänä vuonna ole juuri mitään tarvinnut ostaa.
  Käypä kurkkaamassa, blogissani on sinulle jotain pientä :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kilpailu kovaa, ja se näkyy kyllä näissä hinnoissa. Vähällä vaivannäöllä on joko säästänyt paljon rahaa, tai sitten tehnyt kuin minä ja ostanut tuplasti enemmän. ;) Ja kiitos tunnustuksesta!

   Poista
 2. Voi että mitkä karkit tilasit! Menin ihan kärppänä katsomaan löytyiskö tota Softshellia vielä meillekin, mutta eipä niitä enää näkynyt. Toisaalta hyvä niin, tarpeeseen en olisi voinut sitä hankintaa perustella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuota takkia voinut sinne jättää, vaikka suoranaista tarvetta ei ollutkaan ainakaan nyt. Onneksi takki on iso, ja menee odottelemaan myöhempiä viileämpiä säitä.

   Poista