sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Salongissa

Testasin Buzzadorilta testiin saamaani Veetin karvanpostovahoja perjantaina. Siskoni ja pari ystävääni oli jo aiemmin kokeillut kasvoille tarkoitettua vahaa, mutta nyt otin mukaan myös lämpövahan säärille ja kainaloille.


Olen erittäin epäaktiivinen säärikarvojen poistaja, sillä tuntuu, että aikaa edes höyläämiseen ei lasten kanssa saunoessa jää. Yllätyin ohjeita lukiessani, että vahan pitää lämmetä laitteessa ainakin kaksikymmentä minuuttia. Puolen tunnin lämmittämisen jälkeen aloitin kainaloista, vaikka vaha ei ihan kovin helpolla aluksi levittynytkään, mutta mielestäni olin odottanut tarpeeksi.

Sain ohjeiden mukaan levitettyä vahan kainaloihin, mutta sitten taisi tapahtua jotain, sillä vaha jäi kainaloihin kuin tauti, ja yksi karva jäi liuskaan. Varmuuden vuoksi kokeilin vielä toiseen kainaloon, mutta sama homma kävi sille. Paketissa oli ohje, että vaha pitää irrottaa vauvaöljyllä, mutta en löytänyt siihen hätään kuin oliiviöljyä. Oliiviöljyt kainaloissa jatkoin säärten kimppuun. Saldona tähän mennessä neljä irronnutta karvaa ja kainalot täynnä vahaa.

Säärille kävi vähän paremmin. Vaha lähti sääristä helposti mutta yksikään karva ei suostunut irtoamaan. Reilun puolentoista tunnin ähellyksen jälkeen sain alle kymmenen karvaa irti sääristäni, ja yli puolet vahaliuskoista käytettyä. Luin välillä ohjeista, teinkö jotain väärin, mutta en tajua miksi en saanut vahalla mitään irti.

Kasvoille tarkoitettua vahaa koitin kulmakarvoihin. Muutaman irtokarvan sain poistettua siististi, mutta harjoitusta sekin vaatii, että lopputuloksesta siaisi tasaisen ja siistin. Tämän käsittelyn jälkeen jouduin vielä viimeistelemään lopputuloksen pinseteillä.

Taidan jatkaa eloani karvaisena olentona tämän jälkeen. Tai maksan mielelläni oikealle ammatti-ihmiselle karvanpoistosta. Onneksi vanha kunnon höylä on heti käyttövalmis ja aina terässä (kun terää tai höylää muistaa välillä uusia).

Buzzaaminen tarkoittaa uusien tuotteiden testaamista, ja niistä kokemuksien jakamista ystäville tai vaikka blogissa, niin kuin tässä kampanjassa tehdään. Sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi, ja mukaan testaamaan uusia tuotteita.

2 kommenttia:

  1. Aivan kumma juttu, kun itselle kävi säärien kanssa ihan samalla tavalla! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vika taitaa olla jossain muussa kuin tekijässä, kun muillekin on käynyt näin. Harmi!

      Poista