keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Poikien juttuja

Pitkästä aikaa ajattelin jakaa muutaman pojalle tekemän hankinnan. Pojalle tulee tehtyä hankintoja enemmänkin siltä pohjalta, kun jotain mukavaa sattuu osumaan kohdalle. Poika ei onneksi paljoa valitse vaatteitaan, vaan mukisematta käyttää kaikkia kaapista löytyviä vaatteita.


Hennesin ja Lindexin alesta löytyi nämä shortsit ensi kesään. Sininen on pikku hiljaa lisääntynyt hallitsevaksi väriksi poitsun vaatekaapissa, vaikka alunperin ei sinistä meillä näkynyt ollenkaan.
 Syksyyn valmistaudutaan huppareilla, ja farkkupaidalla. Musta Nova Starin huppari on tilattu Sisukkaan alesta, punaiset Dieselin ja Benettonin hupparit ovat tuliaiset Pariisin reissulta, Farkkupaita Lontoosta.


Farkut on meillä käytetyin vaate niin tytöillä kuin pojallakin, ja olen onnistunut löytämään syksyn alesta muutamat farkut talvea varten. Pojalle on syksyksi farkut muiden muassa Pomp de Luxilta, kuvan farkut ovat Lindexin -70% alesta. Lontoo teepaita tuliaisina Lontoosta.

Syksyn ulkovaatteet on olleet pojan osalta vähän hukassa, vain Mini a Turen anorakki ja Po.pin haalari on olleet valmiina kaapissa. Takiksi valikoitui kuitenkin lopulta Reiman loppualesta keltainen Mundo takki. 


Tuotekuvauksessa ei mainittu, onko takissa Play Layers kiinnitys ja jätin fleecetakin tilaamatta. Takin saapuessa kiinnitys kuitenkin löytyi, ja jouduinkin tekemään uuden tilauksen mustasta fleecetakista. Lisäfleece kerros lisää takin käyttöikää huimasti, varsinkin jos saadaan taas leuto syksy. 

Hauskaa keskiviikkoa!


2 kommenttia:

 1. meillä myös sinistä tullut kaappiin esikoiselle ja itseasiassa se on minusta raikas väri :) ja siihen kaveriksi punaista.

  kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on helppo ja siisti väri, siinä ei näy likakaan niin helposti. Kiitos!

   Poista