torstai 18. heinäkuuta 2013

Pompin alesta

En ollut ehtinyt tutustua Pomp de Luxin uuteen mallistoon ollenkaan ennen kevään alennusmyyntejä. Parit kutsut keväällä olin ohittanut muiden menojen vuoksi, ja en yhtään jaksanut tutustua uusiin päivitettyihin nettisivuihin. Mutta silti alen alkaessa kävin kuitenkin vilkaisemassa tarjontaa, ja sille tiellä jäin.

Tänäkin kesänä Pomp de Lux on ollut yksi käytetyimmistä vaatteista neideillä, uskalsin tilata ensi kesälle jemmaan mekkoja ja toppeja. Tilasin molemmille tytöille samanlaiset Flora mekot ja Cherry tunikat, eri väreissä tosin, sillä keltaista oli saatavilla vain isommalle neidille.


Pienemmän neidin Cherry ja Abigail tunikat otin rose värissä. Keskellä on Lucy mekko, värinä peach.Tässä mekossa persikka oli tuollainen kaunis vaalea, mutta esimerkiksi legginseissä väri oli aika järkyttävän kirkas. Leggarit ja yksi mekko lähtivätkin takaisin liian värikkäinä.


Puoleen hintaan alesta tilasin vielä syksyyn tummempia värejä. Mustan Chloe topin, valkoisen Liva topin, sekä neuletakit molemmille. Chloe olikin puuvillan sijaan tekokuitua, mikä oli pienoinen pettymys. Myönnän, etten tutkinut tuotetietoja tilatessani ehkä tarpeeksi, että olisin huomannut sen etukäteen. Toivottavasti topit ei nyppyynny kovasti.


Suurin osa näistä ostoksista meni siis suoraa jemmaan ensi kesää varten.

Järkyttävän kylmä rintama on tällä viikolla pakottanut kaivelemaan kaapista myös jotain lämmintä, ja jopa takki olisi ollut välillä ihan varteenotettava vaihtoehto. Se siitä helteisestä heinäkuusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti