perjantai 3. lokakuuta 2014

Ostoksia Pariisista

Kävimme miehen kanssa kesälomalla viikonloppureissulla Pariisissa, siis heinäkuussa! Tuntuu että siitä on jo ikuisuus, mutta oikeasti vain reilut pari hassua kuukautta. Siinä ajassa olinkin jo unohtanut mitä tuliaisia laukkuni sisälsi. Tässä ajassa en kuitenkaan unohtanut sitä, että mennessä laukumme painoivat yhteensä 15kg, sisältäen käsimatkatavarat, ja paluumatkalla tavaraa oli täydet 60kg. Jep, jotain tuliaisia tuli hankittua.

Painavimmat tuliaiset oli tietysti viinit, muutama pullo takuuvarmoja klassikkoja oli pakko hankkia  tuliaisiksi. Vakiovierailu paikkamme La Vallée Outlet village ei pettänyt tälläkään kertaa, ja sekä Hilfigerin että Ralph Laurenin myymälöissä vierähti tovi jos toinenkin.


 Autonvuokrauksessa on se huono puoli, ettei ostoksia tarvitse kantaa itse hotellille. Ostosten yhteismäärä oli yllätys, kun viimeisenä iltana pakkailimme tavaroita laukkuun. Ehkä yksi parhaimmista hankinnoistani ikinä on ollut matkalaukkuvaaka, ja sille oli käyttöä tälläkin reissulla.

Olen löytänyt todellakin oman lempparimerkkini, ja se on ehdottomasti Hilfiger. Outletin alennukset oli tälläkin kertaa todella hyvät, joten ostin parit farkut, pari huivia, laukun ja kauan ostoslistallani olleet flipflopit. Suomessa reilu viidenkympin hinta on ollut liikaa budjetilleni, mutta tuolta ne sai mukaan kympillä.  Champs Élyséen Hilfigerin liikkeestä löysin vielä muutaman teepaidan puoleen hintaan. Kun tähän vielä lisätään Ralph Laurenin pari neulepaitaa ja huppari, suklaat ja macaronit sekä sekalaiset hankinnat muista liikkeistä, saadaan kevyesti kasaan maksimimäärä tuliaisia.Pienen pieni matkakuume vaivaa taas, ja sainkin miehen ylipuhuttua vielä pieneen matkaan ennen joulua ja tammikuista työharjoittelua. Ennen joulua suuntaamme Lontooseen pitkälle viikonlopulle tapaamaan ystävää ja rentoutumaan. Enpä malttaisi odottaa!

Ihanaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. oi mitä löytöjä!!! Me haaveillaan täällä miehen kanssa nycin matkasta (ja niistä outleteista).. Mä en raaski ostaa mitään merkkituotteita normaalihinnalla, mutta jos sitten sieltä outletista. Olen nimittäin täysin kyllästynyt huonolaatuisiin vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin niin haluisin sinne jenkkilään lähteä, mutta eihän sinne tyhjällä lompakolla kannata mennä. Odottelen siis rikastumista. En minäkään maksa mistään normihintaa, näillä tuloilla ei paljoa juhlita :)

      Poista