perjantai 31. lokakuuta 2014

Vielä muutama kesäinen alehankinta

Välikauden alet oli alkaneet monessa paikassa, kun minä vielä tilailin kesävaatetta Hilfigerin loppualesta. Olin tehnyt ostoslistan valmiiksi jo aikaa sitten, ja jännitin, jääkö loppualeen mitään valitsemistani vaatteista. Yllättäen lista ei suuren suureksi venähtänyt, sillä hyvilläkin prosenteilla hintaa jää näille vaatteille ihan kivasti siltikin.


Suurinta osaa valitsemistani vaatteista vielä jäljellä oikeassa koossa, ja yhden ekstran lisäsin mukaan vielä viime tingassa. Isommalle tilasin merihenkisen neulemekon ja teepaidan, jossa on vähän leveämpi tuo kainaloleikkaus. Pikkuneidille raidallinen mekko, joka tosin menee ehkä sittenkin tunikana, on aika lyhyttä mallia. Koot ovat näissä aika nafteja, tilasin kaikki yhtä kokoa suurempana, kuin muut ensi kesää  odottelevat vaatteet.


Itselleni valitsin tämän valkoisen merellisen teepaidan. Näin samanlaisen kesällä tallinnassa jonkun naisen päällä, ja ihastuin siihen. Onneksi se tuli minua vastaan nettikaupassa! Ekstrana löysin vihdoinkin täydelliset konjakinväriset ballerinat. Uskomattominta on se, että nämä olivat vielä täysin sopvat, vaikka riski on aina aika iso nettikaupasta tilatessa, ettei kengät sovikaan. Olen niin iloinen näiden löytymisestä, kahden vuoden etsintä on nyt vihdoin päättynyt.

Nyt aloittelen perjantain siivousta, jonka jälkeen siirryn viikonloppumodelle ja odottelemaan illan Vain elämää -jaksoa.

Iloista  ja kirpsakkaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti