torstai 3. syyskuuta 2015

Lastenkutsujen suunnittelua

Lasten synttärit oli ja meni keväällä, ja kaverisynttäreiden järjestäminen siirrettiin suosiolla syksyyn. Juhlat vietetään parin viikon päästä peräkkäisinä päivinä, joten meillä juhlitaan ihan urakalla kohta. Aiemmin suhtauduin lastenjuhliin jotenkin pakoolisena pahana, mutta jostain sain kipinän sisäiseen juhlasuunnittelijaani ja taas mennään.

Aiemmin meillä on juhlittu ainakin keilahallissa, liikuntapuistossa ja kiipeilyhallissa. Nyt kun lapset on jo isompia, on ihan huippua järjestää juhlat kotona! Viime vuonna teemana oli Halloween, ja mahtavia naamiaisia saatiinkin kolmien juhlien verran. Tänä vuonna juhlitaan ihan ilman teemaa, ainakin pukeutumisen suhteen.

Inspiraatio antoi aika kauan odotella itseään, mutta tänä iltana tilailin jättimäärän tarvikkeita todennäköisesti kymmeniin seuraaviin synttäreihin. Saa nähdä ehtiikö yksikään tavara kahdessa viikossa kotiin asti ennen juhlia.

Pikkusiskon juhlat kestävät puolitoista tuntia. Siinä ajassa ehditään tekemään pienten prinsessojen kanssa askartelujutun, syömään herkkuja, avaamaan lahjat ja tietysti leikkimään.


Pienten askarteluna tehdään hiuspannat. Liimaa, panta, helmiä rusetteja ja erilaisia nauhoja. Helppoa ja edullista. Samalla saa mukaansa itsetekemän lahjan, jolla saattaa olla vielä käyttöä myöhemminkin.

Isosiskon synttärit kestävät pari tuntia. Tytöillä on ohjelmassa leikkiä, lahjojen avausta ja herkkuja. Askarteluna tehdään pannat vähän eri materiaaleista, mutta samalla idealla. Ja kaikki saavat piirtää ja kirjoittaa terveisensä Neidin valkoiseen teepaitaan kangastusseilla muistoksi synttäreistä.


Veljen synttärit kestävät puolitoista tuntia. Kokemuksesta tiedän, siinä ajassa ehtii saamaan riittävästi riehumista ja sokeria. Tiedossa Disco (viime juhlissa todellinen menestys!), lahjojen avaamista ja syömistä. Jokainen saa oman valotikkurannekkeen, jolla discoilusta saa vielä asteen verran hauskempaa.

Nyt vaan odotellaan, että saadaan tarvikkeet kotiin ennen juhlia!

Mahtavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti