maanantai 7. syyskuuta 2015

Syksy tulee, olenko valmis?

Tänään vein kirppistavaroita neuleessa ja farkuissa, baltsut jalassa, ja palelin. Vettä tuli vaakatasossa ja tuuli meni paidan läpi niin että humina kävi. Se on syksyä nyt.

Samalla kun kaivelin taas kaapit tyhjiksi kirppispöydälle tavaraa (koska tää loppuu, kysyn vaan?) tein pientä invistä, olisiko kirppisrahoille jotain investointikohdetta. Toistaiseksi lähes kaikki itselle tarvittava kuitenkin löytyy kaapista.

Uusin hankinta on ruutupaita, sen kotiutin Hennesiltä viimeviikonloppuna. Valkoinen paita on hankinta keväältä. Korkeavyötäröiset farkut laitoin tänään tilaukseen H&M:ltä. Muuten olisin säästänyt ostokset myöhempään, mutta tänään sai farkut ilmaisella toimituksella. Klik klik ja farkut on tulossa.

Konjakki on hyvin edustettuna minun syksyisessä pukeutumisessa. Nahkatakki (oikeasti muovia ja tosi lämmin, kuin olisi muovipussissa..) on hankinta viime syksyltä Onlystä. Tämän syksyn aleostos on konjakin väriset Vagabondin jodhpurit, sekä vaaleanpunainen kaulahuivi. Viininpunaisesta huivista haaveilen, mutta ei ole vielä oikeaa tullut vastaan. Laukku Tiger of Sweden Meya.Musta on aina yhtä luotettava, ja myös sen värinen nahkatakki on tullut hakittua. Musta pitkä neuletakki on tämän syksyn alehankinta Ellokselta, sen kanssa tosin pidän pidempää takkia. Nahkatakin kanssa se näyttää ehkä vähän oudolta. Ralph Laurenin Hullujen Päivien laukkua on tullut käytettyä ahjerasti, ja mustat Vagabondin jodhpurit toissa keväältä, on myös kovassa käytössä. Kaapeista löytyi oikeastaan aika paljon lämmikettä syksyyn. Näillä mennään!

Seuraavaksi vilkaisen lasten kaappeihin.

Mukavaa tiistaita!

1 kommentti: